آشپزی

صنایع دستی شهرهای جنوبی ایران در سفر

ایران کشوری گسترده با تنوع حیرت انگیزی از فرهنگ، هنر، آشپزی و به خصوص صنایع دستی است. بعد از معرفی جاذبه های گردشگری نمک آبرود، می خواهیم سری به جنوب ایران بزنیم. سفر به هر قسمت از ایران تجربیات مختلفی را برای شما رقم می زند. استان های شمالی ایران با جنوب...

11 اسفند 1398

اتفاقاتی که لنگ ظهر در آشپزخانه می افتد، تجربه یک اتفاق متفاوت

رسول کاهانی کارگردان لنگ ظهر درباره این اثر نمایشی که در تماشاخانه باران روی صحنه است به خبرنگاران گفت: این نمایش اجرای خود را از 30 اردیبهشت ماه شروع نموده است و برای من تجربه جدید و جذابی است که تا به حال امتحانش ننموده بودم.

19 آذر 1398

داستان اولین رستوران گردشگری پوکت که ستاره میشلین دارد

پوکت، بزرگترین جزیره تایلند است آن هم به چند دلیل معروف. سواحل زیبایی دارد، بعضی از لوکس ترین استراحتگاه های دنیا در آن واقع شده است. در گردشگری پوکت، جایی برای گشت و گذار در آب های درخشان و آبی دریای آندامان است. در خصوص غذاخوری های خوب و غذاهای تایلندی...

17 آذر 1398

طرز تهیه کیک بستنی قیفی

کیک بستنی قیفی از جمله دسر های تابستانی محبوب بچه ها در تابستان است. دسری سالم که می توان در مهدکودک ها و تولدها تهیه و سرو کرد. شکل و شمایل کیک بستنی قیفی آنقدر جذاب است که هر کوچک و بزرگی را به خود علاقمند می نماید. این دسر را می توانید با طعم های مختلف...

22 آبان 1398

راهنمای سفر به اندونزی

اندونزی، سرزمینی پهناور و شگفت انگیز است. در این راهنمای سفر با نکات مهم برای سفر به این کشور زیبا آشنا می شویم.

3 آبان 1398

طرز تهیه املت هندی ماسالا به شیوه سرآشپزها

فقط ما ایرانی ها نیستیم که عاشق طعم انواع املتیم. تونسی ها هم صبح هایشان را با املت مخصوص تونسی آغاز می نمایند و املت هندی هم یکی از محبوب ترین غذاهای هندی محسوب می گردد. این غذا در دسته انواع کرپ و املت قرارمی گیرد که ترکیبی هیجان انگیز از انواع ادویه...

27 مهر 1398

راهنمای جامع سفر به شهر ژوهانسبورگ

همراهان همیشگی خبرنگاران در مقاله قبل با شهر ژوهانسبورگ ، آب و هوا و حمل و نقل در آن آشنا شدید. در این مقاله قصد داریم تا نگاهی کلی بر جاذبه های گردشگری و مراکز خرید و رستوران های ژوهانسبورگ داشته باشیم. با خبرنگاران همراه باشید.

2 شهریور 1398

طرز تهیه سوپ جو مجلسی

رایج ترین پیش غذایی که توی رستوران ها میبینیم سوپ جو هست که اگه درست طبخ شده باشه علاوه بر مغذی بودن طعم خیلی خوبی هم داره. روش طبخ سوپ به تعداد کسانی که درستش میکنن میتونه متفاوت باشه چون هرکی با سلیقه و علاقمندی های خودش تهیه ش میکنه. همچنین ممکنه این...

3 مرداد 1398