خوشمزه ترین رسپی تاکو گیاهی و بدون گوشت به سبک مکزیکی

به گزارش شاتر عکاسی، تاکو گیاهی و بدون گوشت یکی از محبوب ترین و یک اسنک وگن خصوصا برای گیاهخواران است که با استفاده از سبزیجات متنوع درست می گردد. این را هم درست مانند دیگر انواع تاکو مکزیکی می توانید با نان ترتیلا، نان پیتا، نان لواش یا خمیر یوفکا درست نموده و به عنوان ناهار یا شام سبک نوش جان کنید. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه تاکو سبزیجات وگن و بدون گوشت را به شما آموزش دهیم.

خوشمزه ترین رسپی تاکو گیاهی و بدون گوشت به سبک مکزیکی

مواد لازم برای تهیه تاکو سبزیجات و بدون گوشت (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
هویج1 عدد بزرگ
پیازچه3 ساقه
گوجه فرنگی1 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد
قارچ300 گرم
زیتون (بدون هسته)200 گرم
مغز گردو50 گرم
بادام زمینی50 گرم
پیاز (برای پیاز داغ)2 عدد میانه
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
سس سالسا (اختیاری)به میزان دلخواه
روغن زیتونبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
آبلیموبه میزان دلخواه
نان (ترتیلا، پیتا یا لواش)4 عدد یا بیشتر

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه تاکو سبزیجات و بدون گوشت: 15 الی 20 دقیقه

مراحل طرز تهیه تاکو گیاهی و بدون گوشت

برای تهیه تاکو گیاهی و بدون گوشت دست شما کاملا باز است و می توانید از انواع سبزیجات، صیفی جات و مغزیجات دلخواه و ترکیب آن ها با انواع سس مورد علاقه خود بهره ببرید. این تاکو برای افراد گیاهخوار و وجترین یک غذای محبوب است.

مرحله اول: مواد اولیه تاکو سبزیجات را آماده کنید

پیش از هر کاری، برای تهیه تاکو ساده گیاهی و بدون گوشت باید مواد اولیه آن را آماده کنید. برای این منظور، پیاز بدون پوست و شسته شده را به صورت نگینی خرد کنید. فلفل دلمه ای و قارچ ها را هم بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن ها خارج گردد. سپس، فلفل دلمه ای را نیز به صورت نگینی برش بزنید. قارچ ها را هم به صورت اسلایس های باریک خرد کنید.

سپس، زیتون های بدون هسته را به صورت حلقه ای برش بزنید و مانند باقی سبزیجات کنار بگذارید. هویج شسته شده را هم پوست بگیرید و به صورت درشت رنده کنید. پیازچه ها را به خوبی بشویید و ساطوری کنید. گوجه فرنگی را نیز بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. در ادامه، مغز گردو و بادام زمینی را در هاون یا دستگاه غذاساز بریزید و پودر کنید.

برای خرید قارچ، مغز گردو و بادام زمینی می توانید به روش های یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: پیاز و فلفل دلمه ای را تفت دهید

در این مرحله از طرز تهیه تاکو سبزیجات، تابه مناسبی را روی حرارت ملایم بگذارید و میزانی روغن زیتون در آن بریزید. سپس، پیازهای نگینی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سبک و شیشه ای شوند. در ادامه، فلفل دلمه ای نگینی را نیز به تابه حاوی پیاز اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید.

برای خرید روغن زیتون و پیاز داغ آماده می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: قارچ و رب گوجه را اضافه کنید

در این مرحله باید قارچ های اسلایسی را نیز به محتویات تابه اضافه کنید و همراه با پیاز و فلفل دلمه ای تفت دهید. پس از کشیده شدن آب قارچ، مواد داخل تابه را کنار بزنید و برای رب گوجه فرنگی جا باز کنید. حالا، رب گوجه فرنگی را در فضای خالی تابه بریزید و تفت بدهید تا رنگ باز کند و طعم خامی آن گرفته گردد.

برای خرید رب گوجه فرنگی می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: ادویه ها و مغزیجات تاکو را در تابه بریزید

سپس، میزانی نمک و فلفل سیاه را همراه با کمی سس تند به تابه حاوی سبزیجات اضافه کنید. مغز گردو و بادام زمینی پودر شده را نیز در این تابه بریزید. همه مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. در ادامه، حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید. اگر طعم تند را نمی پسندید سس تند را حذف کنید.

برای خرید نمک، انواع سس و فلفل سیاه می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: سالاد تاکو سبزیجات را آماده کنید

برای درست کردن تاکو ساده گیاهی و بدون گوشت هم درست مانند دیگر انواع تاکو مکزیکی به یک سالاد ترد و تر و تازه احتیاج دارید. بنابراین، هویج رنده شده، پیازچه ساطوری شده و گوجه فرنگی نگینی را در کاسه مناسبی بریزید. میزانی آبلیموی تازه، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه نیز به این ترکیب اضافه کنید. این مواد را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند و طعم بگیرند.

آبلیمو را به روش های حضوری و اینترنتی از می توانید تهیه کنید.

مرحله ششم: نان تاکو را آماده کنید

حالا، فر را روشن نموده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. پس از گرم شدن فر، سطح هر یک از نان های ترتیلا را به کمی روغن زیتون آغشته کنید و به صورت خم شده روی میله فر بگذارید. درب فر را ببندید و حدود 3 الی 4 دقیقه صبر کنید تا نان ها کاملا برشته شوند و فرم سنتی تاکوی مکزیکی یا همان تاکو شل را به خود بگیرند.

در صورت تمایل، می توانید از این مرحله چشم پوشی نموده و نان ترتیلا، پیتا یا لواش را بدون برشته کردن لقمه کنید. اگر هم می خواهید نان لواش یا پیتا حالت U شکل به خودش بگیرد و شبیه نان سنتی تاکو گردد همین کار را با نان لواش یا پیتا انجام دهید.

برای خرید انواع نان می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله آخر: تاکو گیاهی و بدون گوشت را سرو کنید

امیدواریم تا این جا مراحل آموزش تاکو سبزیجات را بدون مشکل دنبال نموده باشید. حالا، وقت آن است که تاکوی گیاهی را سرو کنید. برای این منظور، ابتدا میزانی سس تند یا دیگر انواع سس دلخواه را روی سطح نان نرم یا لای نان های برشته شده بمالید.

سپس، میزانی از سبزیجات تفت داده شده را روی هر یک از نان ها قرار دهید و سطح آن را با کمی سالاد تاکو که قبلا آماده کردید بپوشانید. این غذای مکزیکی خوشمزه را می توانید به عنوان یک یا نوش جان کنید.

نکات مهم در طرز تهیه تاکو گیاهی و بدون گوشت (تاکو وگن)

  • شما می توانید انواع تاکو سبزیجات را با استفاده از مغزیجات، صیفی جات و سبزی های دلخواه یا میوه هایی مثل آووکادو (خواص آووکادو) درست کنید.
  • اگر گیاهخوار مطلق نیستید، می توانید میزانی پنیر چدار، پنیر موزارلا (طرز تهیه پنیر موزارلا) یا دیگر انواع پنیر پخت و پز را به مایه تاکو گیاهی اضافه کنید.
  • برای تهیه تاکو گیاهی به جای سس تند می توانید از سس سالسا، سس تارتار، سس آووکادو (طرز تهیه سس آووکادو) یا دیگر سس های دلخواه خود بهره ببرید.
  • بسته به ذائقه، می توانید تاکو سبزیجات را همراه با چیپس ذرت میل کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید میزانی لوبیا چیتی، لوبیا سیاه یا دیگر انواع لوبیا را بپزید و به صورت له شده یا درسته در مایه تاکو وگن خود بریزید.
  • می توانید سایز نان را کوچک تر در نظر بگیرید تا مینی تاکو سبزیجات داشته باشید.

فوت و فن های خوشمزه شدن تاکو گیاهی و بدون گوشت

تاکو سبزیجات با اسفناج را چگونه درست کنیم؟

مایه تاکو اسفناج به طور معمول با استفاده از اسفناج، تخم مرغ و پنیر فتا تهیه می گردد. برای این منظور، باید اسفناج های شسته و خرد شده را در میزانی روغن تفت دهید. سپس، تخم مرغ را همراه با پنیر فتا و میزانی نمک و فلفل سیاه و قرمز هم بزنید و به تابه حاوی اسفناج اضافه کنید.

حالا مایه تاکو اسفناج را در خمیر یوفکا یا خمیر فیلو بپیچید و سطح لقمه ها را با میزانی کره و زرده تخم مرغ رومال کنید. در ادامه، لقمه های تاکو اسفناج را برای 20 دقیقه در فر با دمای 210 درجه سانتی گراد بگذارید تا کاملا برشته و طلایی شوند.

تاکو سبزیجات را با خمیر یوفکا چگونه درست کنیم؟

برای تهیه تاکو مکزیکی سبزیجات با خمیر یوفکا ابتدا باید مایه تاکو مکزیکی را آماده کنید. سپس، چند لایه خمیر یوفکا را باز کنید و روی هم بچینید. لابه لای خمیرها را به کره آغشته کنید. در ادامه، مایه تاکو را روی خمیر یوفکا بریزید. خمیر را به شکل دلخواه تا بزنید و با زرده تخم مرغ و کره رومال کنید. سپس، تاکوها را برای چند دقیقه در فر با دمای 180 درجه بگذارید تا طلایی شوند.

ترکیب ادویه تاکو مکزیکی چیست؟

ترکیب اصلی ادویه تاکو مکزیکی به قرار زیر است:

  • پودر فلفل قرمز: 1 قاشق مرباخوری
  • پرک فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری
  • پودر پیاز: 1 قاشق چای خوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکا: 1 قاشق مرباخوری
  • پودر آویشن: 1 قاشق مرباخوری
  • پودر زیره: نصف قاشق چای خوری

شما می توانید این ادویه ها را با یکدیگر مخلوط کنید و در یک ظرف درپوشیده شیشه ای بریزید و در موقع لزوم برای تهیه انواع تاکوی مکزیکی از آن بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 15 آبان 1403 بروزرسانی: 15 آبان 1403 گردآورنده: imgshot.ir شناسه مطلب: 2365

به "خوشمزه ترین رسپی تاکو گیاهی و بدون گوشت به سبک مکزیکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوشمزه ترین رسپی تاکو گیاهی و بدون گوشت به سبک مکزیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید