طرز تهیه میگو سوخاری پفکی مدل رستورانی
به گزارش شاتر عکاسی، میگو سوخاری را به روش های مختلفی می توان تهیه کرد. اما اگر در پی طعمی متفاوت و خاص هستید که از خواص میگو هم برای سلامتی خود بهره مند شوید، این دستورالعمل را از دست ندهید. با استفاده از انواع ادویه ها و سس ها می توانید طعم میگو سوخاری خود را شخصی سازی نموده و هر بار یک طعم تازه را تجربه کنید. طرز تهیه میگو سوخاری پفکی را در ادامه بخوانید و از تهیه آن در منزل لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه میگو سوخاری پفکی
- میگو 500 گرم
- روغن مایع به اندازه لازم
- پورد سیر و پیاز به اندازه لازم
- زنجبیل 1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز به اندازه لازم
- نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
- آرد به اندازه لازم
- تخم مرغ 2-3 عدد
- آرد سوخاری به اندازه لازم
- پاپریکا به اندازه لازم
طرز تهیه میگو سوخاری پفکی
1. آماده کردن میگوها
اولین مرحله از طرز تهیه میگو سوخاری پفکی این است که میگوی مورد احتیاج را آماده کنیم. برای این کار باید ابتدا میگوها را از پشت باز کنید و رگ سیاه پشت آن ها را بگیرید و جدا کنید سپس آن ها را با آب سرد شسته و آبکش کنید.
2. تهیه مخلوط ادویه و مزه دار کردن میگوها
بعد که خشک شدند، در یک ظرف پودر پیاز، زنجبیل، نمک، پاپریکا و پودر سیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. در نهایت میگوها را به این ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ادویه ها کاملا به خورد میگوها برود تا میگوها طعم بگیرند. بعد اندازهی آرد به مخلوط میگو و ادویه ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
3. مخلوط کردن میگو با تخم مرغ و آرد سوخاری
اکنون و در این مرحله تخم مرغ ها را در یک ظرف دیگر بشکنید و هم بزنید. میگوهایی که کاملا آردی هستند را داخل تخم مرغ بزنید بعد داخل ظرفی که آرد سوخاری را در آن ریخته اید بغلطانید.
4. سرخ کردن میگوها
در نهایت در آخرین مرحله از طرز تهیه میگو سوخاری پفکی، در ماهیتابه مناسب روغن بریزید و اجازه دهید روغن خوب داغ گردد. بعد میگوها را داخل روغن بریزید و اجازه دهید کاملا سرخ گردد. اگر میگوها خیلی بزرگ نیستند در طول یک دقیقه کاملا سرخ می شوند. اما اگر میگوهای شما درشت هستند اجازه دهید حداقل 3 دقیقه سرخ شوند. میگوی سوخاری شما بعد از اتمام سرخ شدن کل میگوها آماده سرو است. نوش جان!
نکته: میگوهای سوخاری سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد و سپس آن ها را به همراه سس دلخواه سرو کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه میگو سوخاری پفکی
برای تهیه بهتر میگوی سوخاری بهتر است حتما نکات مهم و فوت وفن های لازم مثل چگونگی آماده کردن میگو و مزه دار کردن آن تا شیوه سرخ کردنش را بدانید چون با رعایت این نکات می توانید میگو سوخاری پفکی با طعم و تردی فوق العاده ای را در منزل تهیه کنید.
انتخاب میگوی مناسب و برترین شیوه تمیز کردن میگو
همواره میگوهای تازه را انتخاب کنید. میگوهای تازه، رنگ صورتی روشن و گوشتی سفتی دارند. از خرید میگوهایی که بوی نامطبوع یا رنگ پریده دارند، خودداری کنید.
برای تمیز کردن میگو هم، ابتدا سر و پوسته آن را جدا کنید. سپس رگ سیاه پشت میگو را با نوک چاقو یا خلال دندان به آرامی بیرون بکشید. شستشوی کامل میگو با آب سرد هم لازم است.
نکاتی برای طعم دار کردن میگو و ادویه مناسب
در طرز تهیه میگو سوخاری پفکی علاوه بر نمک و فلفل، از ادویه هایی مانند پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، زردچوبه و فلفل قرمز برای طعم دار کردن میگو بهره ببرید. ترکیب این ادویه ها با هم می تواند طعم بی نظیری به میگو سوخاری شما ببخشد. البته اگر ادویه های دیگری دوست دارید، می توانید آن ها را هم در فهرست قرار دهید.
یکی از کارهای دیگری که می توانید برای طعم دار کردن میگو انجام دهید این است که آن را با آبلیمو مزه دار کنید. برای این کار قبل از پوشاندن میگوها با آرد و تخم مرغ، آن ها را به مدت 15 دقیقه در مخلوط آبلیمو، سیر رنده شده و کمی روغن زیتون بخوابانید. این کار باعث می گردد طعم میگوها بهتر شده و گوشت آن ها نرم تر گردد.
نکاتی برای پفکی شدن میگو سوخاری
اگر دوست دارید میگوهای سوخاری شما خوب پفکی شوند درست مثل طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی نکات زیر را مدنظر قرار دهید:
آرد مناسب: استفاده از آرد گندم معمولی برای تهیه میگو سوخاری مناسب است. برای پفکی تر شدن میگوها می توانید کمی بیکینگ پودر هم به آرد اضافه کنید.
تخم مرغ و شیر: مخلوط تخم مرغ و شیر به چسبیدن آرد به میگوها یاری می نماید و باعث می گردد میگوها در هنگام سرخ شدن پفکی تر شوند. برای پفکی تر شدن بیشتر می توانید حتی از آب گازدار به جای شیر بهره ببرید.
سرمازدگی قبل از سرخ کردن: قبل از سرخ کردن، میگوهای آرد زده را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. این کار باعث می گردد که آرد به خوبی به میگوها بچسبد و در هنگام سرخ کردن پفکی تر شوند.
حرارت روغن: حرارت روغن برای سرخ کردن میگوهای سوخاری بسیار مهم است. روغن باید داغ باشد اما نه آنقدر داغ که میگوها سریع بسوزند. حرارت میانه برترین گزینه برای سرخ کردن میگو سوخاری است.
زمان سرخ کردن: میگوها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و پفکی شوند. زیاد سرخ کردن باعث خشک شدن میگوها می گردد.
دستمال کاغذی: بعد از سرخ کردن حتما میگوها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد.
استفاده از پودر سوخاری ریز: استفاده از پودر سوخاری ریز باعث می گردد که لایه بیرونی میگو سوخاری تردتر و پفکی تر گردد.
منبع: کتاب کاله