طرز تهیه بامیه مخصوص به روش قنادی
به گزارش شاتر عکاسی، زولبیا و بامیه از شیرینی های مناسبتی ماه رمضان هستند و همواره سر سفره ها افطاری دیده می شوند. در قسمت قبلی طرز تهیه زولبیای ترد و خوشمزه را آموزش دادیم و این بار قصد داریم طرز تهیه بامیه خانگی مخصوص را به شما آموزش دهیم که بسیار لذیذ تر و سالم تر از بامیه بازاری است.

مواد لازم برای خمیر بامیه
- آرد شیرینی پزی: 1 پیمانه
- کره: 50 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
- بکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
- شربت بار: 1 قاشق غذاخوری
- آب: 1 پیمانه
مواد لازم برای شربت بار
- شکر: 2 پیمانه
- آب: 1 پیمانه
- هل: 3 عدد
- زعفران دم نموده: 2 قاشق غذاخوری
- جوهر لیمو: یک سوم قاشق چای خوری
- آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق چای خوری
- گلوکز: یک و نیم قاشق غذاخوری
- گلاب: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه بامیه
- برای تهیه شهد یا شربت بار برای بامیه، ابتدا آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید به آرامی و بدون هم زدن به جوش بیاید. وقتی نیمی از شکر حل شد، جوهر لیمو را اضافه کنید و به آرامی با یک قاشق چوبی شهد را هم بزنید.
- هل کوبیده شده، زعفران دم نموده، گلوکز مایع و گلاب را به شهد اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر به آرامی بجوشد تا آماده گردد. غلظت شهد بامیه باید کمی رقیق تر از عسل باشد تا بامیه ها نرم نشوند.
- برای تهیه خمیر بامیه ابتدا آب، کره و یک قاشق از شربت بار را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا کره آب گردد و به جوش بیاید.
- در این مرحله آرد را اضافه کنید و با سرعت هم بزنید و زمانی که شبیه به خمیر شد، به مدت 10 دقیقه خمیر را با پشت کفگیر زیر و رو کنید تا خمیر نرم و یک دستی به دست بیاورید.
- خمیر را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن، داخل همزن به همراه یک تخم مرغ و وانیل هم بزنید تا یک دست گردد. سپس تخم مرغ دوم را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
- تخم مرغ سوم را به صورت جداگانه در یک ظرف دیگر هم بزنید و در دو مرحله به خمیر اضافه کنید و در آخر بکینگ پودر را با خمیر مخلوط کنید. در اینجا نیمی از تخم مرغ سوم برای خمیر کافی بود. غلظت مناسب خمیر بامیه نه زیاد سفت است و نه زیاد شل که شره کند.
- خمیر را به داخل قیف با ماسوره مخصوص بامیه منتقل کنید.
- به ارتفاع 3 سانتی متر روغن را داخل یک تابه بزرگ بریزید و خمیر را به یاری قیچی چرب شده، به طول دلخواه برش بزنید. وقتی همه بامیه ها را داخل روغن ریختید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
- وقتی بامیه ها پف کردند، آن ها را به آرامی زیر و رو کنید تا پف آن ها از بین نرود، در نهایت بامیه های طلایی شده را داخل شهد خنک بریزید و سپس داخل آبکش قرار دهید تا شهد اضافی از آن ها خارج گردد.
- نوش جان.
انتشار: 2 اردیبهشت 1404
بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1404
گردآورنده: imgshot.ir
شناسه مطلب: 2430
به "طرز تهیه بامیه مخصوص به روش قنادی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بامیه مخصوص به روش قنادی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید