پودینگ کدوحلوایی پخته شده
به گزارش شاتر عکاسی، این غذا کاملا پاییزه است و با کدو حلوایی و جو تهیه می گردد. کدوحلوایی و جو سرشار از ویتامین، کلسیم و فیبر و پروتئین هستند و یک وعده غذای کامل به شمار می رود.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان خنک شدن: 15 ساعت
- زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
- روغن
- یک پیمانه کدو حلوایی پخته شده
- نصف پیمانه شیر
- 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
- دو عدد سفیده تخم مرغ، هم زده
- نصف قاشق چایخوری ادویه پای
- دو قاشق غذاخوری جو پرک
- یک قاشق غذاخوری تخمه بوداده کدو
- دو قاشق چایخوری شکر قهوه ای
- یک قاشق چایخوری کره، آب شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف سوفله را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه میانه، کدوحلوایی، شیر، 1/3پیمانه شکر قهوه ای، سفیده تخم مرغ و ادویه پای را با هم مخلوط کنید و داخل ظرف سوفله بریزید.
2- در یک کاسه کوچک، جو، یک قاشق غذاخوری تخمه کدوحلوایی، دو قاشق چایخوری شکر قهوه ای و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را روی مخلوط کدوحلوایی داخل ظرف بریزید.
3- ظرف سوفله را داخل تابه بزرگی قرار دهید. داخل تابه آب جوشیده بریزید. آنها را با هم داخل فر قرار دهید تا 45 دقیقه پخته شوند. پیش از سرو اجازه دهید پودینگ 15 دقیقه خنک گردد.
4- با تخمه کدوحلوایی آن را سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 148
- چربی: 2 گرم
- کلسترول: 3 میلی گرم
- کربوهیدرات: 29 گرم
- فیبر: 2 گرم
- سدیم: 59 میلی گرم
- پتاسیم: 301 میلی گرم
- کلسیم: 81 میلی گرم
- آهن: 3 میلی گرم