تور ارزان ایتالیا: طرز تهیه بیسکویت مغزدار ایتالیایی
به گزارش شاتر عکاسی، ایتالیایی ها علاقه دارند قبل از خوردن بیسکاتی را داخل نوشیدنی داغ فرو ببرند تا نرم شده و طعمش بهتر در دهان حس شده و خوشمزه تر گردد.
با ما همراه باشید و با تور ارزان ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
بیسکاتی، بیسکویت سنتی ایتالیایی است که معمولا از مغز بادام در ترکیب آن استفاده می گردد. بافت بیسکاتی ترد و کرانچی است و برای این که کاملا ترد و خشک گردد احتیاج به دو مرحله پخت دارد.
بیسکاتی (به انگلیسی: biscotti)، بیسکویت بادام سنتی ایتالیایی است که بافتی ترد و برشته دارد و معمولا در کنار نوشیدنی های گرم سرو می گردد.
ایتالیایی ها علاقه دارند قبل از خوردن بیسکاتی را داخل نوشیدنی داغ فرو ببرند تا نرم شده و طعمش بهتر در دهان حس شده و خوشمزه تر گردد.
بیسکاتی دو مرحله پخت دارد و بافتش ترد و کرانچی است. با استفاده از ترکیب مغز های دلخواه در خمیر بیسکاتی میتوانید بیسکاتی بادام، بیسکاتی پسته، بیسکاتی فندق یا بیسکاتی گردو داشته باشید.
آرد 3 و ⅓ لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق چا یخوری
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع ½ لیوان
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
خلال پسته و خلال بادام (اختیاری) به میزان کافی
شکلات تخته ای 100 گرم
2 قاشق غذاخوری از آرد را بردارید کناری بگذارید.
بقیه آرد را به همراه بکینگ پودر، نمک، 3 بار الک کنید.
شکر را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید.
آرد را به حالت تپه ای در آورید و وسطش را باز کنید و تخم مرغ، وانیل و روغن مایع را درونش بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا خمیر در کاسه جمع گردد.
با نوک انگشت خمیر را ورز دهید تا یکدست و لطیف گردد.
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت 2 قاشق آرد را اضافه نموده مخلوط کنید و به قسمت دیگر پودر کاکائو را اضافه نموده و ورز دهید.
برای تهیه بیسکاتی پسته و بیسکاتی بادام میتوانید به سلقه خودتان داخل خمیر خلال پسته و بادام هم اضافه کنید.
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد.
کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیر کاکائویی و خمیر سفید را به یک مقدار روی میز کار رول کنید و کنار هم بچسبانید و سپس به آرامی داخل سینی فر قرار بدهید و به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید بپزد.
سینی فر را بعد از پخت بیسکاتی کناری بگذارید تا کاملا خنک گردد.
شکلات تخته ای را به همراه 1 قاشق روغن مایع روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید و روی بیسکاتی بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا سفت گردد سپس به مقدار دلخواه برش بزنید.
روی بیسکاتی شکلاتی را با پودر پسته، پودر نارگیل یا خلال بادام تزین نمایید و همراه با چای و قهوه سرو نمایید.
پودر وانیل 0.5 قاشق چای خوری
شکلات چیپسی 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 14 قاشق غذا خوری
کره 8 قاشق غذا خوری
نمک 0.75 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 6 قاشق غذا خوری
آرد سفید 1.75 پیمانه
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد.
کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.
آرد، پودر کاکائو، نمک و جوش شیرین را الک کنید.
کره نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کرم رنگ گردد سپس تخم مرغ ها را حین هم زدن یکی یکی اضافه کنید و وانیل را در آخر به مواد بیفزایید و هر بار صبر کنید مواد کاملا یکدست شوند.
شکلات چیپسی و مواد خشک را به کره اضافه نموده و ابتدا با قاشق مخلوط کنید که بیرون نپاشند و سپس با دور کند همزن مخلوط کنید.
سطح میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر بیسکاتی را به میز کار منتقل کنید و با دست مواد را گلوله کنید و به 2 قسمت مساوی تقسیم نمیاید و هر قسمت را مثل نان باگت لول کنید تا به قد 5 سانتی متر و قطر 2 سانتی متر برسد.
خمیر ها را با فاصله در سینی فر قرار دهید به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید بپزد و سطح خمیر سفت گردد.
بعد از خارج کردن از فر 5 دقیقه صبر کنید و سپس با چاقوی تیز به قطعات 2 سانتی برش بزنید و به صورت خوابیده دوباره در سینی بچینید و 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا کاملا ترد و بیسکویتی گردد.
بعد از سرد و خشک شدن میتوانید به همراه قهوه، چای و شیر گرم سرو نمایید.
منبع: ایسکانیوز
منبع: فرادید