طرز تهیه کیک بستنی قیفی
به گزارش شاتر عکاسی، کیک بستنی قیفی از جمله دسر های تابستانی محبوب بچه ها در تابستان است. دسری سالم که می توان در مهدکودک ها و تولدها تهیه و سرو کرد. شکل و شمایل کیک بستنی قیفی آنقدر جذاب است که هر کوچک و بزرگی را به خود علاقمند می نماید. این دسر را می توانید با طعم های مختلف و مطابق به سلیقه خود تهیه کنید؛ کافی است نوع کیک یا طعم بستنی مورد استفاده در دسر را تغییر دهید تا هربار با کیک بستنی قیفی جدیدی روبرو شوید. پس، از آخرین فرصت های تابستان بهره ببرید. این دسر را به بچه ها تعارف کنید تا برق هیجان را در چشمانشان ببینید. این یکی از لذت های آشپزی و شیرینی پزی است.
-
مواد لازم برای تهیه کیک
-
مواد لازم برای تهیه خامه بستنی
قیف بستنی کوچک 10 عدد
کره نرم 50 گرم
شکر سه چهارم لیوان
تخم مرغ یک عدد
آرد یک لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل یک دوم قاشق مرباخوری
نمک یک هشتم قاشق مرباخوری
شیر کم چرب کاله خرید آنلاین یک دوم لیوان
خامه فرم گرفته دو لیوان
بستنی وانیلی کاله سه لیوان
-
طرز تهیه کیک بستنی لیوانی
مرحله اول
با توجه به اینکه در کیک بستنی لیوانی مواد کیک درون قیف ریخته می شوند و با قیف در فر قرار می گیرند، باید کاری کنیم تا قیف ها به صورت عمودی در ظرف بدون حرکت قرار بگیرند. پیشنهاد ما برای این کار راه چاره بسیار ساده ای است. کافی است رویه ظرف مورد نظر خود را با آلومینیوم محکم بپوشانید و سپس روی آن با چاقو خطوط کوچکی برای قرار دادن قیف ایجاد کنید. هرکدام از قیف ها را عمودی و خیلی آهسته در جای خالی ایجاد شده قرار دهید. حتما دقت کنید جای قیف ها محکم شده باشد، چرا که مواد کیک درون قیف ها ریخته می گردد و در صورتی که تعادل آن ها به هم بریزد کیک نامتقارن شده یا حتی ممکن است بیرون بریزد.
مرحله دوم
برای آغاز فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره و شکر را در ظرفی ریخته و با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا کرم مانند گردد.
مرحله سوم
تخم مرغ را به مواد اضافه نموده و آن را به مدت یک تا دو دقیقه هم بزنید.
مرحله چهارم
در ظرف دیگری آرد، وانیل، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و این مواد را به کره اضافه نموده و خوب هم بزنید. شیر کم چرب را هم به این مواد اضافه نموده و با سرعت بالای همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا یک دست گردد.
مرحله پنجم
مایه را با احتیاط داخل قالب های قیفی شکل بریزید به طوری که یک سوم هر قیف خالی باشد. این کار باعث می گردد که کیک پس از پف کردن از قالب بیرون نریزد. قیف ها را به مدت 20 تا 22 دقیقه در فری که از قبل گرم نموده اید بگذارید. بعد از بیرون آوردن از فر صبر کنید تا کیک های لیوانی خنک گردد.
مرحله ششم
در این مرحله باید بستنی مورد احتیاج را جهت تزیین و خوشمزه تر شدن کیک بستنی قیفی تهیه کنید. برای این کار کافی است بستنی وانیلی را همراه خامه فرم گرفته خوب هم بزنید و برای مدتی در فریز قرار دهید تا سفت گردد. پس از اینکه آماده شد، از طریق ماسوره و با سلیقه خود روی کیک بستنی لیوانی خود بستنی قرار دهید.
سپس با ترافل رنگی، اسمارتیز، مرواریدهای رنگی یا شکلات چیپسی روی بستنی را تزیین کنید.
چند نکته
- حتما صبر کنید تا کیک ها کاملا خنک شوند و بعد بستنی را روی آن بریزید در غیر این صورت بستنی آب شده و کیک بستنی لیوانی خراب می گردد.
- از آنجایی که بستنی وانیلی کاله از مواد اولیه کیک بستنی لیوانی است، در نظر داشته باشید که این دسر نباید برای مدت زمان زیادی خارج از یخچال قرار بگیرد. بهتر است بستنی را کمی قبل از زمان سرو روی کیک بریزید.
- برای تهیه کیک بستنی لیوانی با طعم های مختلف کافی است بستنی با طعم های مختلف مثل شکلاتی، توت فرنگی و… بهره ببرید.
- همچنین می توانید کیکی که در قیف ها پخته می گردد مطابق سلیقه خود با طعم های مختلفی درست کنید، برای مثال با اضافه کردن کمی پودر کاکائو به دستور کیک فوق، کیک شکلاتی تهیه کنید و در قیف بریزید.
- همانطور که گفتیم با تغییر نوع طعم بستنی و کیک می توانید کیک بستنی های متفاوت دیگری هم تهیه کنید. برای مثال کیک بستنی اورئو، کیک بستنی با کوکی شکلاتی ز جمله کیک بستنی های متفاوت و خوشمزه دیگری است که به امتحان کردنش می ارزد.