روش تهیه یک شیرینی خوشمزه با طعم لیمو
به گزارش شاتر عکاسی، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کورابیه لیمویی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کره 150 گرم
پودر شکر نصف پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
وانیل نصف ق م
بکینگ پود 1/2 ق چ
آب لیمو تازه 1 ق سوپخوری
پوست یک عدد لیمو کوچک (رنده شده)
آرد 2 پیمانه+2 ق غ سر پر
برای روی شیرینی:
شکلات تخته ای یا شیری
پودر پسته یا پودر نارگیل و یا پودر بادام زمینی
طرز تهیه:
کره و شکر رو با همزن بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه.
تخم مرغ رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
بقیه مواد رو هم اضافه کنید و با دست ورز بدید.
خمیر رو داخل قیف بریزید و روی سینی کاغذ روغنی بندازید و مثل ویدیو حالت بدید.
داخل فر از قبل گرم شده با در جه 180 به مدت 15 دقیقه بپزید.
بعد از پخت بزارید کاملا خنک شه بعد دست بزنید. چون بعد از پخت بسیار نرم هستن؛ و پودر میشن.
شکلات رو به روش بن ماری حل کنید؛ و شیرینی های خنک شده رو اول داخل شکلات و بعد داخل پودر پسته بزنید؛ و دوباره روی سینی فر بچینید.
اگر می خواید سریع شکلات ها خودشونو بگیرن نیم ساعت داخل یخچال بزارید.
منبع: گردشبان