تور چین ارزان: طرز تهیه کیک هویج با دارچین و گردو????????؛ عکس مرحله به مرحله
به گزارش شاتر عکاسی، امروز براتون آموزش کیک خوشمزه و خوش طعم هویج رو آماده کردیم.در این کیک از گردو هم استفاده شده است. گردو، میوه مغزدار باارزشی است که سرشار از امگا 3 است و باعث کارکرد بهتر مغز می گردد. منبع عالی پروتئین، فیبر، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است. با در قسمت آشپزی از خبرنگاران بلاگ همراه باشید.
با ما همراه باشید و با تور چین ارزان از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
بهتر است قبل از طرز تهیه این کیک خوشمزه و مقوی کمی در خصوص خواص هویج بدانیم:
هویج را به طور مداوم در برنامه غذایی تان بگنجانید. مصرف هویج باعث سلامت و شادابی پوستتان می گردد.
مواد مغذی که در این گیاه وجود دارد با سم زدایی که انجام می دهد، می تواند باعث سلامت پوست و مو و ناخن گردد و ساخت سلول های نو در بدن را بهبود دهد.
هویج در درجه اول یک منبع غنی از آنتی اکسیدانی به نام بتاکاروتن است که می تواند در بدن به ویتامین آ تبدیل شده و سلامت چشم را تضمین کند. هویج پر خاصیت ترین ماده غذایی برای جلوگیری از آفتاب سوختگی است. بتاکاروتن موجود در هویج از پوست محافظت نموده و باعث تقویت آن می گردد. در واقع این آنتی اکسیدان از پوست در برابر اشعه های ماورای بنفش محافظت میکند.
مصرف هویج برای برطرف کم خونی جزئی مفید است. به این علت که به فراوری بیشتر گلبول های قرمز خون یاری می نماید. ترشح بزاق و عرضه مواد معدنی ضروری را در بدن افزایش داده و ویتامین ها و آنزیم هایی که برای هضم غذا کاربرد دارند را در بدن آزاد می نماید. خوردن هویج به طور منظم می تواند از زخم معده و اختلالات گوارشی جلوگیری کند.
هویح یک منبع عالی از پتاسیم است که می تواند به ایجاد تعادل در فشار خون یاری کند. به گفته متخصصان مصرف هویج، بیماری لثه را درمان می نماید و مانع از بوی بد دهان می گردد و بعلاوه می تواند در التیام زخم ها و یا بریدگی و التهاب موثر باشد.
از هر وقتی برای مصرف وخوردن هویج بهره ببرید. در سالادهایتان هویج رنده کنید. آب هویج میل کنید. خلاصه اینکه با هر روشی که خود می دانید به سلامت جسم خود با خوردن هویج یاری کنید. حالا که هویج انقدر پرخاصیت است بهتر است با روش تهیه کیک هویج هم آشنا بشید و در کنار خانواده این کیک خوشمزه را تهیه نموده و میل کنید.
در این کیک از گردو هم استفاده شده است. گردو، میوه مغزدار باارزشی است که سرشار از امگا 3 است و باعث کارکرد بهتر مغز می گردد. منبع عالی پروتئین، فیبر، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس کیک شکلاتی؛ بدون ژلاتین و تخم مرغ
بدون معطلی بریم سراغ طرز تهیه این کیک مقوی وخوشمزه:
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر قهوه ای | 1/2 پیمانه |
شکر سفید | 1/2 پیمانه |
آرد | 1و 3/4 پیمانه |
هویج رنده شده | 2 پیمانه |
روغن مایع | 3/4 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 ق غذاخوری |
جوش شیرین | 1/4 ق چایخوری |
دارچین | 1و نیم ق غذاخوری |
جوز هندی یا پودر هل | 1/4 ق مرباخوری |
گردوی خردشده | نصف پیمانه |
تخم مرغ های کامل را داخل کاسه ای به همراه شکر سفید و شکر قهوه ای مخلوط کنید. چند دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرمی رنگ گردد. روغن مایع رو اضافه کنید.
آرد رو با بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و هل الک کنید.
کم کم مخلوط آرد را به مایع تخم مرغی اضافه کنید و با همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در آخر هویج رنده شده را اضافه کنید. گردو را هم به مواد بیفزایید. به آرامی هم بزنید این مرحله را به یاری قاشق، لیسک با همزن دستی می توانید انجام دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک ساده وانیلی
در نهایت مخلوطی غلیظ بدست خواهد آمد. زمانی که مواد را به قالب منتقل می کنید، مایع کیک باید به شکل زیر باشد. یعنی به راحتی سرازیر نگردد و رقیق نباشد. کف قالب مورد نظرتان را کاغذ روغنی بیندازید.
مواد را داخل قالب بریزید با قاشق یا لیسک مواد کیک را داخل قالب صاف کنید. قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه، قرار دهید تا به مدت یک ساعت بپزد.
اواخر پخت چک کنید تا کیکتون خمیری نگردد. بسته به نوع فرتون ممکن است زمان پخت کیک کمتر یا بیشتر طول بکشد.
یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال دندان نچسبید یعنی کیک شما حاضر است.
بعد از پخت اجازه دهید کیک سرد گردد. بعد می توانید با خامه، کرم چیز یا پودر قند تزیین کنید و با خمیر فوندانت هویج درست کنید و روی کیک بذارید.
من کیک را از وسط برش دادم و بین لایه ها را با کرم چیز پوشش دادم و بعد لایه دوم رو روی کرم چیز گذاشتم و مجدداً روی کیک، کرم پنیری زدم.
برای تهیه کرم پنیری:
حدودا صد گرم پنیر خامه ای را با خامه صبحانه و پودر قند و دو قاشق غذاخوری سس کارامل مخلوط کردم و کامل هم زدم. بعد از پخت کیک و سرد شدنش کیک رو از وسط برش دادم و کرم پنیری بینش زدم لایه دوم رو گذاشتم و دوباره با کرم روی کیک رو کاور کردم.
نکات مهم در تهیه کیک هویج:
- برای پخت انواع کیک و شیرینی حتما مواد خشک را با آرد مخلوط نموده و الک کنید بعد داخل مواد بریزید، مثلا در این دستور جوز هندی یاهل ، دارچین و بیکینگ پودر را با آرد مخلوط نموده و الک کنید.دارچین یکی از اصلی ترین مواد اولیه کیک هویج است.
- تا30 دقیقه اول پخت، درب فر را به هیچ عنوان باز نکنید ، زیرا علاوه بر خوابیدن پف کیک، هوای گرم داخل فر خارج و باعث تغییر در دمای پخت می گردد.بعد از اضافه کردن آرد ، هم زدن مواد در حدی باشد که آرد گوله گوله نگردد و مایه کیک یکدست گردد، توجه داشته باشید که هم زدن زیاد باعث سفت شدن کیک می گردد.
- تخم مرغ ها را زودتر از یخچال درآورده تا با محیط هم دما شوند.
- معمولا در زمان پخت کیک بعد از اینکه کیک رو برش میزنیم حباب هایی بزرگ داخل کیک ایجاد میشه که شکل ظاهری کیک رو بد میکنه که علتش اینه که وقتی مایه کیک رو داخل قالب میریزیم هوا وارد خمیر کیک میشه، برای جلوگیری از این کار شما بعد از اینکه مایه کیک را داخل قالب ریختید قالب راچندبار روی میز و یا زمین بکوبید تا همه مواد یکدست ته نشین شوند.
- میتوانید 1/4 قاشق چایخوری پودر زنجبیل هم داخل این مواد بریزید کیک رو خوشمزه تر میکند البته اندازهش را بسته به ذائقه خودتان میتوانید کم یا زیاد کنید.
- شکر قهوه ای دراین دستور قابل حذف است و میتوانید به همان اندازه شکر سفید جایگزین کنید.
- شکر قهوه ای طعم مطبوع تر ورنگ بهتری به کیک هویج میدهد.
- میتوانید گردو دراین دستور را حذف کنید.
امیدوارم از طرز تهیه کیک هویج خوشتان آمده باشد. البته درست کردن مربای هویج، خورشت هویج و حلوای آن نیز خالی از لطف نیست و بهتر است آن ها را نیز درست کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک با فیلینگ کارامل؛ دسری خوشمزه و مجذوب کننده برای مهمانی
منبع: اُکالا