آموزش تزیین کیک تولد خانگی به شکل دونات

به گزارش شاتر عکاسی، یکی از متنوع ترین کیک های جهان، کیک تولد است. در اینجا طرز تهیه و تزیین کیک تولد با استفاده از کیک اسفنجی ساده و خمیر فوندانت را میبینید.

آموزش تزیین کیک تولد خانگی به شکل دونات

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات هزینه تحصل در استرالیا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی استرالیا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی استرالیا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های استرالیا انتخاب کنید.

سرویس اخبار - برای تهیه یک کیک تولد خوشمزه و زیبا راه ها و ایده های بسیار زیادی وجود دارد. برای مثال برای کیک پایه می توانید یکی از انواع و اقسام کیک اسفنجی، کیک شکلاتی، کیک شیفون، کیک قهوه و ... را تهیه نموده و برای فیلینگ آن نیز از مواد متنوعی مانند باتر کریم، خامه فرم گرفته، کرم پاتسیر، کرم کاسترد و ... بهره ببرید.

برای تزیین کیک تولد نیز باز می توان از خامه فرم گرفته، گاناش، خمیر فوندانت، خمیر مارسیپان (مارزپان)، رویال آیسینگ و ... بهره برد.

در اصل انتخاب طعم کیک و تزیینات آن کاملا یک مساله سلیقه ای است و البته به توانایی و زمانی که در اختیار دارید نیز بستگی دارد اما به طور معمول افراد برای تهیه کیک تولد از یک کیک اسفنجی ساده و یا شکلاتی استفاده می نمایند و سعی می نمایند زمان بیشتری را برای تزیینات روی آن صرف نمایند.

در اینجا نیز ما قصد داریم نوعی تزیین شیک، زیبا و البته بسیار ساده را به شما آموزش دهیم تا بتوانید یک کیک تولد خوشمزه و جذاب به شکل دونات داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه و تزیین کیک تولد خانگی:

کیک اسفنجی ساده یا شکلاتی1 عدد
خمیر فوندانت 250 گرم
رنگ خوراکی صورتی، قهوه ای و زرد به میزان لازم
ترافل رنگیبه میزان لازم
شربت ذرت به میزان لازم

طرز تهیه و تزیین کیک تولد خانگی:

  1. برای تهیه و تزیین کیک تولد به شکل دونات، ابتدا یک کیک اسفنجی ساده یا شکلاتی با استفاده از قالب دونات تهیه نموده و اجازه دهید خنک گردد.
  2. وقتی کیک به دمای محیط رسید، آن را داخل کیسه پلاستیکی قرار داده و برای حدود 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا مسنجم تر شده و موقع برش خوردن خرد نگردد.
  3. در این فاصله، با دستور تهیه باتر کریم یا کرم کره ای به اندازه مورد احتیاج از این فیلینگ تهیه کنید.
  4. به 1/4 از باتر کریم آماده شده رنگ خوراکی صورتی اضافه کنید و و بقیه را با ترکیب دو رنگ قهوه ای و زرد به رنگ نسکافه ای در بیاورید.
  5. حالا کیک را از فریزر خارج نموده و از عرض برش بزنید.
  6. با استفاده از یک قاشق، به قطر 2-3 سانت از وسط کیک را خالی کنید. به طوری که شبیه به یک گودال یک دست بگردد.
  7. حالا با استفاده از یک قیف، داخل این حفره را با باترکریم صورتی پر کنید.
  8. حالا با پشت قاشق، باترکریم را کمی فشار دهید تا مطمئن شوید که با قرار دریافت لایه رویی کیک، از اطراف به بیرون نشت نمی کند.
  9. کیک را حدود 15 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا باتر کریم کاملا سفت و محکم گردد.
  10. حالا تکه دیگر کیک را روی لایه زیرین قرار دهید.
  11. با استفاده از قاشق یا کاردک، اطراف کیک را با استفاده از باترکریم قهوه ای بپوشانید.
  12. اول یک زیر لایه ساده و بعد به طور کامل کیک را بپوشانید. به طوری که هیچ قسمتی از کیک تعیین نباشد.
  13. دوباره کیک را حدود 15 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سفت و محکم گردد.
  14. بعد از 15 دقیقه، کیک را از فریزر خارج کنید.
  1. کاردک را داخل آب گرم فرو برده و آن را تکان دهید تا آب اضافه آن بریزد، سپس به آرامی و با دقت روی باترکریم بکشید تا کاملا صاف و یک دست گردد.
  2. حالا دوباره کیک را داخل یخچال قرار دهید و به سراغ تهیه و برش فوندانت بروید.
  3. با استفاده از دستور تهیه خمیر فوندانت، حدود 250 گرم فوندانت تهیه نموده و یا به صورت آماده از بازار تهیه کنید.
  4. قالبی که کیک را داخل آن پخته اید را روی یک کاغذ قرار دهید و دور آن را با مداد بکشید.
  5. خمیر فوندانت را با وردنه خیلی با ظرافت و نازک باز کنید و طرحی که با مداد کشیدید را روی آن قرار دهید.
  6. کمی دورتر از حاشیه طرح و به صورت موج دار خمیر فوندانت را برش بزنید.
  7. اگر لبه های خمیر خیلی تیز شد، با نوک انگشت به آرامی روی لبه ها بکشید.
  8. کیک آسترکشی شده را از یخچال خارج کنید و خمیر فوندانت را روی آن قرار دهید.
  9. برای براق تر شدن خمیر فوندانت می توانید با استفاده از یک قلمو، مقداری روی خمیر بمالید.
  10. حالا بدون معطلی، مقداری ترافل رنگی ریز روی فوندانت بپاشید و صبر کنید تا شربت ذرت خشک گردد.

کیک دونات غول پیکر شما آماده است. امیدواریم از این آموزش کامل و جامع نهایت استفاده را برده باشید و بتوانید به راحتی این کیک خوشمزه و زیبا را تهیه کنید.

ترجمه: مجله اینترنتی خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 11 آبان 1399 بروزرسانی: 11 آبان 1399 گردآورنده: imgshot.ir شناسه مطلب: 1235

به "آموزش تزیین کیک تولد خانگی به شکل دونات" امتیاز دهید

1 کاربر به "آموزش تزیین کیک تولد خانگی به شکل دونات" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش تزیین کیک تولد خانگی به شکل دونات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید