تور تایلند لحظه آخری: طعم اصیل غذاهای تایلندی در 5 غذای خوشمزه این کشور
به گزارش شاتر عکاسی، در سفر به تایلند حتما این غذاها را تست کنید
آیا می دانید یکی از اولین سوال هایی که تایلندی ها موقع رسیدن به هم می پرسند چیست؟ تا حالا این غذا را امتحان نموده ای؟ همین یک جمله نشان می دهد که مردم این کشور تا چه مقدار به غذا در کشورشان اهمیت می دهند. آیا دوست دارید در یک نگاه بفهمید که یک رستوارن تایلندی چقدر خوب و با کیفیت است؟ به منو، دکور یا حتی قیمت ها نگاه نکنید. کافی است به تعداد مردمی که در داخل آن رستوران هستند نگاه کنید. غذاهای خوشمزه تایلند غذاهایی نه تنها از بانکوک بلکه از همه شهرهای این کشور هستند که در اینجا خبرنگاران تعدادی از برترین آنها را به شما معرفی می نماید. بنابراین در سفرتان به تایلند، این کشور را بدون تست این غذاها ترک نکنید.
با تور تایلند لحظه آخری از زیباترین کشور جنوب شرقی آسیا دیدن کنید و شهرهای زیبای بانکوک، پوکت و پاتایا تایلند را ببینید.
1- Tom Yum Goong
یکی از لذیذیترین سوپ های تایلند، Tom Yum Goong نام دارد که ماده اصلی تشکیل دهنده آن، میگو است. پس اگر اهل غذاهای دریایی نیستید بهتر است از همان اول دور آن را خط بکشید! اما برای همه افرادی که به غذاهای تایلندی علاقه مند هستند، این غذا می تواند ورودی سحرانگیز به دنیای غذاهای این کشور باشد. این سوپ غذایی خوشمزه با علف لیمو است و طعمی ترش و تند دارد. پس یکبار دیگر اگر غذاهای تند را دوست ندارید اینبار باید نه تنها از کنار این غذا بلکه از کنار بیشتر غذاهای تایلندی رد نشوید!
2- Pad Thai
اگر بخواهیم به ساده ترین شکل Pad Thai را معنی کنیم می گردد رشته های سرخ شده نودل. این غذا معمولا در دکه های غذاهای خیابانی و بعلاوه غذاخوری های محلی یافت می گردد و اگر چه در رستورانها هم سرو می گردد اما نوع مقرون به صرفه آنها بهتر است! این غذا با گوشت مرغ، بشقاب سبزیجات و غذاهای دریایی سرو می گردد و طعمی شیرین و ترش دارد.
3- Massaman کاری
یکی دیگر از غذاهای خوش طعم تایلند، کاری است! ماسامان در واقع یک کلمه بومی تایلندی نیست و جزیی از کلمه های مسلمانان قرن نوزدهم است. این غذا نسبت به انواع غذاهای کاری دیگر در تایلند که معمولا طعم تندی دارند، کمی نرمتر است اگر چه هنوز هم مقداری فلفل قرمز خشک شده دارد پس مواظب باشید چون هنوز هم تند است. ادویه های اصلی این غذا، دارچین، جوز هندی و زیره سیاه است که همگی از آسیای میانه هستند. ماسامان کاری در بیشتر رستوران های تایلندی در منوی غذایی وجود دارد پس شانس با شماست!
4- Som Tam
این غذا تمام 4 طعم اصلی از جمله ترش، تند، نمکی و شیرین را در خود دارد و در واقع ترکیبی از همه اینهاست و در زبان انگلیسی به آن، سالاد سبز پاپایا می گویند. این غذا تازه، خوشمزه و با طعمی فوق العاده است و به راحتی هم آماده می گردد.
5- Geng Kheaw Wan Gai (مرغ سبز کاری)
یکی دیگر از غذاهای بسیار خوش طعم تند تایلندی، مرغ کاری سبز است. فقط مراقب باشید موقع سفارش دادن حتما کلمه midler(کمی معتدل تر) را بگویید تا در هنگام صرف غذا دهانتان آتش نگیرد! این غذا را می توانید با مرغ، گوشت قرمز و سبزیجات سفارش دهید که معمولا نوع اصلی و خوشمزه آن با مرغ است. تم اصلی این غذا، فلفل قرمز است و علت تند بودن آن هم همین است. این غذا از فلفل قرمز، یادمجان تایلندی، شیر نارگیل و سبزیجات بسیار تازه ای درست می گردد و یکی از برترین کاری هایی است که می توانید در تایلند امتحان کنید.
منبع: huffingtonpost.com
منبع: الی گشت