بیرون خانه اینترنت ندارید؟ چگونه صفحات وب را به صورت ساده ذخیره کنید تا هم خودتان و هم دیگر دوستانتان به آنها دسترسی داشته باشند

به گزارش شاتر عکاسی، این روزها با مشکلاتی که برای اینترنت موبایل پیش آمده، همه دچار نوعی سردرگمی شده ایم. تعداد قابل توجهی از ما، داخل خانه اینترنت ثابت داریم، اما وقتی پا از خانه بیرون می گذاریم، به جز آنچه شبکه ملی اطلاعات نامیده می شود، چیز دیگری نداریم.

بیرون خانه اینترنت ندارید؟ چگونه صفحات وب را به صورت ساده ذخیره کنید تا هم خودتان و هم دیگر دوستانتان به آنها دسترسی داشته باشند

بدیهی است که این امر، موجب مسائل فراوانی برای ما شده است:

-ساعات مرده مان را نمی توانیم با مرور شبکه های اجتماعی و صفحات وب پر کنیم و عبوس شده ایم و اصولا احساس محرومیت از چیزی، کاملا ناخوشایند است.

-بسیاری از شهروندان اصولا کارشان این است که صفحات متنوع وب را به عنوان منبع مورد استفاده قرار بدهند و بر اساس آنها مقاله و تحلیل بنویسند. افرادی مثل نویسندگان سایت ها، بلاگرها، بخش تولید محتوای شرکت ها، روزنامه نگاران

-بدیهی است که ایمیل های مهم را نمی توانیم چک کنیم و پاسخ بدهیم و به همین ترتیب تماس های مستقیم شبکه های اجتماعی هم از سوی ما بی پاسخ می مانند و به کلی منفک از رویدادهای دنیا می شویم.

بخش کوچکی از این مشکل را می توانیم حل کنیم.

فرض کنید که چند مقاله خوب در اینترنت دیده اید و می خواهید سر کار آنها را بخوانید و یا اینکه این مقالات را تحویل دوست یا همکارتان بدهید تا او با مطالعه آنها، یک خروجی به شما بدهد.

با توجه به نبود اینترنت موبایل، تنها راه این است که صفحات وب را به نوعی ذخیره کنید.

برای این کار می توانید از شیوه معمول ذخیره صفحات وب توسط مرورگر استفاده کنید.

اما می دانید مشکل چیست؟

مرورگرهای دسکتاپ، صفحات وب را به صورت دو جزء ذخیره می کنند، یکی نسخه html صفحه و یکی هم پوشه ای که داخلش عکس ها و برخی المنت های صفحه و یا css آن ذخیره می شود.

حالا اگر این دو جزء را در گوشی ذخیره کنید و یا داخل فلش بریزید، دو مشکل پیش می آید، یکی اینکه یک نوع آشفتگی دیداری ایجاد می کند. مهم تر از اینکه خیلی وقت ها وقتی صفحه ذخیره شده را با مرورگر موبایل، مرورگر دسکتاپ دیگر و حتی دقیقا همان مرورگر دسکتاپ در سیستم دیگر باز می کنید، می بینید که صفحه یا به درستی باز نمی شود و یا اصلا ممکن است گاهی باز نشود.

خب، برای این مشکل قبلا خیلی راه حل های ساده ای ارائه داده اند:

1-صفحه وب را به صورت pdf ذخیره کنید:

من چندان توصیه نمی کنم و راه حل خوبی نیست.

2-از اپلیکیشن عالی pocket استفاده کنید.

مشکل این است که اپلیکیشن پاکت محدودیت هایی دارد و گاهی لازم است به تناسب کاربرد، نسخه پولی آن را بخرید و به علاوه کاربرد پاکت، دسترسی مجدد به مقالات و ممکن کردن خواندن آفلاین آنهاست. در حالی که کسانی که کار حرفه ای یا یک صفحه وب دارند و می خواهند آن را ترجمه کنند و بر اساس آن یک پست وبلاگی بنویسند، نیاز دارند که ترجیحا صفحه به صورت معمول در مرورگرشان باز شود، بتوانند جاهایی از آن را کپی پیست کنند، عکس هایش را آپلود کنند و …

3-راه حل دیگر این است که بیاییم و از افزونه هایی استفاده کنیم که صفحات وب را به صورت تر و تمیزتری و در قالب تنها یک فایل واحد ذخیره می کنند.

من برای این کار، افزونه SingleFile را به شما پیشنهاد می کنم.

دانلود نسخه فایرفاکس این افزونه

دانلود نسخه کروم این افزونه

این افزونه امکانات بسیار حالی برای ذخیره سازی صفحات وب به شما می دهد. شما می توانید همان طور که گفته شد، هر صفح دلخواه را به صورت کامل در قالب یک فایل ذخیره کنید.

اما امکانات اضافی آن:

-شما می توانید برای صفحات وب حاشیه نویسی کنید. مثلا روی صفحه برای همکارتان بنویسید، تا اینجا را ترجمه کن! از این عکس استفاده کن، حتما! و بعد صفحه را به صورت کامل، همراه حاشیه نویسی تان ذخیره کنید.

-وقتی صفحات ذخیره شده را با مرورگرهای دیگر باز می کنید، مشکل خاصی در لودینگ صفحه ایجاد نمی شود و شما می توانید صفحه را در سیستم دیگر با مرورگر دیگر یا با مرورگرهای موبایل باز کنید.

-شما می توانید به راحتی انتخاب کنید که همه برگه ها یا تب های باز در مرورگر یا فقط آنهایی که انتخاب کرده اید، ذخیره شوند و مجبور نیستید، هر بار یک برگه را باز کنید و درخواست ذخیره شدن آن را بدهید.

بعد از ذخیره کردن صفحات می توانید آن را روی یک فضای ذخیره سازی داخلی آپلود کنید تا دوستان دورکارتان از آن استفاده کنند یا برای خودتان داخل فلش یا گوشی و تبلت بریزید.

می دانم که راه حلی از سر ناچاری است. اما من خودم شخصا زمانی را که به یاد دارم که اصلا اینترنت موبایلی نبود و با همین ذخیره کردن صفحات در گوشی سونی اریسکونم، در بیرون از خانه مطالب صفحات اینترنتی را می خواندم.

منبع: یک پزشک
انتشار: 22 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: imgshot.ir شناسه مطلب: 583

به "بیرون خانه اینترنت ندارید؟ چگونه صفحات وب را به صورت ساده ذخیره کنید تا هم خودتان و هم دیگر دوستانتان به آنها دسترسی داشته باشند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیرون خانه اینترنت ندارید؟ چگونه صفحات وب را به صورت ساده ذخیره کنید تا هم خودتان و هم دیگر دوستانتان به آنها دسترسی داشته باشند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید