اطلاعاتی در خصوص ممنوعیت چربی ترانس

به گزارش شاتر عکاسی، غذاهای آماده همچون شیرینی جات، کیک ها و دیگر محصولات قنادی رژیم غذایی اصلی بیشتر افرادی که تنها زندگی می نمایند را شکل می دهند. همه آنها شامل یک جزء ترکیبی رایج به نام چربی ترانس هستند. سازمان دارو و غذای آمریکا

اطلاعاتی در خصوص ممنوعیت چربی ترانس

غذاهای آماده همچون شیرینی جات، کیک ها و دیگر محصولات قنادی رژیم غذایی اصلی بیشتر افرادی که تنها زندگی می نمایند را شکل می دهند. همه آنها شامل یک جزء ترکیبی رایج به نام چربی ترانس هستند. سازمان دارو و غذای آمریکا تا اواخر سال 2018 به فراوری نمایندگان مواد غذایی فرصت داده است تا جایگزینی برای آن پیدا نمایند و بعد از آن هر محصولی که شامل چربی ترانس باشد ممنوع خواهد شد. این مقاله سعی می نماید که علل ممنوعیت چربی ترانس را بیابد.

صفر درصد :

سویلنت یک آشامیدنی انرژی زا است که به اسم یک وعده غذایی اصلی که شامل صفر درصد چربی ترانس است تبلیغ می گردد و در آمریکای شمالی به وسیله گیاه خواران و مصرف نمایندگانی که مراقب سلامتی خود هستند، ترجیح داده می گردد.

در دنیایی که به سرعت در حال خود آزاری شدن است، هیچ چیزی به غیر از داشتن اطلاعات دقیق ما را به سمت خوردن چیزهای سالم راهنمایی نمی نماید. یک رژیم غذایی برای داشتن پوست درخشان و بدون لکه ارزشمند است. با خوردن غذاهای خانگی که با کره کم چرب پخته شده است و به اسم جایگزین به کار می رود، زندگی سالم راحت تر از این به دست نمی آید. اما، به اسم مصرف نماینده، ما به ندرت اطلاعات جزئی را می خوانیم و غذاهایی را می خریم که فاقد چربی ترانس هستند. اما، چه چیزی دقیقاً در خصوص چربی ترانس خیلی بد است که ما باید کاملاً از آن اجتناب کنیم؟

چربی ترانس نوعی چربی اشباع نشده است که همچون چربی اشباع شده رفتار می نماید. حالا، اگر این چربی در مقادیر خیلی زیادی مصرف گردد، می تواند خطر بسیاری از بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش دهد. شیرینی جات و کیک هایی که به وسیله شیرینی پز محبوب شما پخته شده است و سیب زمینی های سرخ شده و برگرها که شما هر از چند گاهی می خورید، تماماً از روغن هایی استفاده می نمایند که شامل چربی ترانس هستند.

بعد از آنالیز های بسیار، سازمان غذا و داروی آمریکا تصمیم گرفته است که استفاده از اسیدهای چربی ترانس را به هر شکلی ممنوع کند و به رستوران های بزرگ و فراوری نمایندگان غذای آماده یک دوره سه ساله فرصت داده است تا در پی جایگزینی بگردند و آمریکا را فاقد چربی ترانس بسازند. چون بسیاری از غذاهای ما طعم و مزه یکسانی ندارند، آن منجر به یک بحث داغ به جای تصمیم گیری دولتی برای ممنوعیت چنین ماده مضری شده است.

چربی ترانس چیست؟

چربی ترانس چربی های اشباع شده است که در حیواناتی نظیر گوسفند و گاو یافت می گردد. مصرف گوشت چنین حیواناتی سالم به نظر می رسد چون میزان چربی ترانسی که در آنها یافت می گردد تقریباً حداقل است.

چربی ترانسی که در چنین حیواناتی یافت می گردد شامل اسید لینولئیک ترکیبی (CLA) است و به وسیله پزشکان توصیه می گردد تا از بیماری های قلبی جلوگیری کند.

چربی ترانس محبوبیت خود را مدیون مخترع آلمانی، ویلهلم نورمن است. او فرآیند تبدیل به هیدروژن را در سال 1930 به اسم جایگزینی برای کره ابداع کرد. این فرآیند منجر به یافتن جایگزین های مقرون به صرفه تر و ایجاد روغن گیاهی ترد نماینده شیرینی و مارگارین شد. فرمول او به وسیله پروکتر و گامبل تحت اسم کریسکو به فروش رسید.

روغن های گیاهی طبیعی که تحت فرآیند تبدیل به هیدروژن قرار گرفته اند، مقادیر زیادی چربی ترانس دارند. فرآیند شامل تبدیل چربی اشباع نشده به شکل جامد است که در روغن های گیاهی و یا روغن های نسبتاً هیدروژنه (PHO) حل شده است و برای سرخ کردن غذاها به کار می رود.

چربی ترانس در مارگارین، پنیر، روغن های گیاهی ترد نماینده شیرینی، غذاهای سرخ شده و محصولات آماده یافت می گردد.

آنها هم چنین در خامه گیرهای قهوه، شیرینی ها، بیسکویت ها و دیگر محصولات قنادی یافت می شوند.

آنها کجا به کار می فرایند؟

آنها در محصولات آماده شیرینی پزی و محصولات آماده پخت مثل غذاهای منجمد و بیشتر فست فودها به کار می فرایند. چربی ترانس در چنین محصولاتی به کار می رود تا به آنها عمر طولانی تری بدهد.

دلایل ممنوعیت :

قبلاً سازمان غذا و دارو آمریکا، به فراوری نمایندگان غذا اجازه داده بود که روی محصولات خود اگر کمتر از 5ر0 گرم چربی ترانس داشته باشد، فاقد چربی ترانس را ذکر نمایند. بسیاری از فراوری نمایندگان دقیقاً این کار را انجام دادند و حتی آن را تبلیغ کردند تا مصرف نمایندگان را فریب دهند. اما اگر این غذاها به میزان اضافی مصرف شوند می توانند موجب چاقی شوند و شریان ها را مسدود نمایند و منجر به گرفتگی قلب و یا شرایط بدتر شوند.

چربی ترانس در بدن ما LDL (کلسترول بد) را افزایش و HDL (کلسترول خوب) را کاهش می دهد.

از سال 2013، چربی ترانس ناایمن شناخته شده است و به اسم یک افزودنی غیر قانونی غذا درنظر گرفته شده است.

طبق مراکز کنترل و جلوگیری از بیماری، حذف چربی ترانس از غذاها می تواند هر ساله از 20000 حمله قلبی جلوگیری کند.

کشورهای دیگری که چربی ترانس را ممنوع نموده اند :

دانمارک خوردن غذاهایی را که شامل بیش از 2 درصد چربی ترانس هستند، غیر قانونی ساخته است.

کشورهایی از جمله هلند، کاستا ریکا، برزیل و کره جنوبی سیاست های مشابهی را برای مقابله با تهدید افزایش چربی اتخاذ نموده اند.

منافع فاقد چربی ترانس بودن :

خوردن غذاهای خانگی به جای غذاهای پر شده با اسیدهای چربی ترانس خطر بیماری قلبی را کاهش خواهد داد.

غذاهای چربی ترانس ارزش غذایی صفر دارند و فقط خطر چاقی را افزایش می دهند. این امر می تواند با مصرف زیاد گوشتهای کم چرب، میوه های تازه و سبزیجاتی که مواد مغذی زیاد دارند، جلوگیری گردد.

مصرف زیاد غذاهایی نظیر زیتون، آووکادو، بادام و روغن نارگیل که شامل چربی های سالم هستند می تواند انسداد عروقی را حداقل کند و فشار خون را تحت کنترل نگه دارد. این چربی ها شامل اسیدهای امگا 3 و امگا 6 هستند که شارش خون را بهبود می دهند و کارآیی مغز و قلب را افزایش می دهند.

انجمن قلب آمریکا دقیقاً توصیه می نماید که هر روز کمتر از 2 گرم چربی ترانس مصرف کنیم. اگر چه کشورهای زیادی استفاده از چربی های ترانس را کاملاً ممنوع نموده اند اما کانادا و ژاپن هنوز از مصرف آن حمایت می نمایند.

منبع: راسخون
انتشار: 26 مهر 1400 بروزرسانی: 26 مهر 1400 گردآورنده: imgshot.ir شناسه مطلب: 1835

به "اطلاعاتی در خصوص ممنوعیت چربی ترانس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اطلاعاتی در خصوص ممنوعیت چربی ترانس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید