چینی ها کپی کدام شهرهای اروپایی را ساخته اند؟

به گزارش شاتر عکاسی، چینی ها مهارت زیادی در کپی برداری از همه چیز دارند و این موضوع حتی در خصوص شهرهای اروپایی نظیر هال اشتات اتریش، پاریس، هلند، سوئد و... نیز صدق می نماید.

چینی ها کپی کدام شهرهای اروپایی را ساخته اند؟

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.

همه می دانند که چینی ها، همه چیز را کپی می نمایند و در این کار پیشینه طولانی دارند. علاوه بر این، گردشگران چینی به لطف افزایش درآمد و کاهش محدودیت پاسپورت، تمایل زیادی برای سفر به اقصی نقاط جهان پیدا نموده اند و اروپا جزو قاره هایی است که بیشترین بازدید را داشته اند. به همین دلیل چینی ها به این فکر افتادند که کپی کردن و سفر به اروپا را در هم بیامیزند. اکنون هر گردشگر چینی که آرزوی بازدید از اروپا را دارد، نیازی به صرف وقت و هزینه زیادی ندارد زیرا همان شهرها را می تواند در خاک چین پیدا کند. در این مقاله قصد داریم تعدادی از شهرهای اروپایی که چینی ها کپی نموده اند را به شما معرفی کنیم.

1. هال اشتات در گوانگدونگ

هال اشتات (Hallstatt)، شهری کوچک در رشته کوه های آلپ اتریش است که در میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است. چینی ها با صرف 940 میلیون دلار، نسخه تقلبی آن را در گوانگدونگ ساخته اند و برای اینکه درست مشابه اصل آن به نظر برسد، یک دریاچه مصنوعی برای آن ساخته اند و کبوترهای وارداتی و خانه های مشابه خانه های روستای آلپ را نیز در آن قرار داده اند به طوری که بومیان آلپ را شگفت زده و در عین حال ناراحت نموده است.

2. پاریس در تیاندوچنگ

پاریس، شهر نورها چنان جاذبه ای برای چینی ها داشت که کپی همان را با آپارتمان های مشابه و جاذبه اصلی پاریس، برج ایفل در تیاندوچنگ ساختند. متاسفانه این شهر لوکس به خاطر موقعیت جغرافیایی آن که در زمین های کشاورزی قرار گرفته، الان به شهر ارواح تبدیل شده است و بازدیدنماینده ای ندارد.

3. روستای هلند در پودونگ

آسیاب بادی در نزدیکی رودخانه، از ویژگی های کشور هلند به شمار می رود. روستای هلند (Holland Village) در پودونگ واقع شده است و یکی از پروژه های مسکن سازی یک شهر. نُه شهرک از سوی کمیسیون برنامه ریزی شانگهای محسوب می شود که در سال 2001 شروع شد، با این حال به موفقیت کامل نرسید، زیرا موقعیت جغرافیایی آن خیلی با شهر فاصله دارد. این روستا به تقلید از معماری شهر آمستردام و محله کاتنبروک و همچنین کانال های آب و آسیاب های بادی ساخته شده است.

4. شهر سوئد در لودیان

حتی کشور اسکاندیناوی سوئد نیز به عنوان بخشی از پروژه نیمه کاره یک شهر. نه شهرک قرار داشت. شهر سوئد چینی، درست مشابه سیگتونا است و حتی دریاچه ملارن (Lake Malaren) نیز چیزی از نمونه اصلی کم ندارد. هر چند که این محل خالی از سکنه است.

5. شهر تیمز

مشابه خیابان های سنگ فرش، تلفن های عمومی قرمز رنگ، مجسمه برنزی وینستون چرچیل و حتی محافظان ملکه انگلیس در شهر تیمز (Thames Town) را می توانید در نزدیکی شانگهای ببینید. اینجا نیز یکی دیگر از شهرک های پروژه یک شهر. نه شهرک بود که الان همچون شهر ارواح است.

6. شهر آلمانی آنتیگ

یکی دیگر از شهرهای اروپایی که در پروژه چینی ها به چشم می خورد، شهر آنتیگ (Anting Town) در آلمان است. این شهرک را آلبرت اسپیر طراحی نموده و با توجه به ساختمان های سه تا پنج طبقه رنگارنگ، فضای سبز، کانال های آب و رستوران ها به خوبی مشابه اصل آن است. اما اینجا نیز خالی از سکنه است و چینی ها علاقه ای به زندگی دائمی در این محل نداشتند. مجسمه های برنزی گوته و شیلر نیز در وسط میدان سنگ فرش این شهرک قرار دارند، هر چند که مردم بومی شناختی از آن ها ندارند.

7. شهر بریزا سیتا دی پوجیانگ

یکی دیگر از شهرهای ارواح در پروژه یک شهر. نه شهرک، شهر ایتالیایی بریزا سیتا دی پوجیانگ (Breeza Citta di Pujiang) است که ظاهرا هیچ شباهتی به بعضی از نقاط ایتالیا ندارد.

8. فلوارنس در تیانجین

شهر فلورانس تیانجین (Tianjin Florence Town)، بیشتر از آنکه یک شهرک باشد، یک مرکز خرید است که متراژی به بزرگی 200 هزار متر مربع را پوشش می دهد و بعضی از معروف ترین برندهای جهان در این شهرک به چشم می خورد.

9. پل برج لندن در سوژو

کپی شده پل برج لندن (Londons Tower Bridge) را می توانید روی دریاچه یوان هی در شهر سوژو چین ببینید که کافه ای به سبک انگلیسی دارد و ارتفاع برج های آن دو برابر برج های اصلی است. تنها فرق آن با نسخه اصلی، در این است که فاقد مکانیسم بلند شدن برای عبور کشتی ها است.

10. هتل Château de Maisons. Laffitte در پکن

نسخه کپی شده هتل Château de Maisons. Laffitte در پکن ساخته شده و به لطف 10 هزار عکسی که از هتل اصلی گرفته شده، کوچک ترین جزییات آن درست مشابه اصل آن است. یک اسپا و موزه نیز در این هتل وجود دارد.

11. پل الکساندر سوم در تیانجین

پل الکساندر سوم (Pont Alexandre III) در تیانجین، نسخه کپی شده پل پاریسی (که سال ساخت آن به 1973 برمی شود) است و شامل 4 مجسمه اژهای آبی، ببر سفید، رزفنچ و لاک پشت سیاه است که نمادهایی از صلح و هماهنگی هستند.

به غیر از شهرک هایی که از روی نسخه اصلی اروپایی کپی شده است، کپی های دیگری از تعدادی از جاذبه های این قاره نیز در کشور چین به چشم می خورد. این تقلیدها نشان دهنده فقدان خلاقیت آن ها است، اما چینی ها عاشق کپی برداری هستند و به این توانایی خود افتخار می نمایند، زیرا از این طریق نشان می دهند که به دستاوردهای غربی ها، دست یافته اند.

منبع: کجارو / whenonearth.net
انتشار: 20 آذر 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: imgshot.ir شناسه مطلب: 519

به "چینی ها کپی کدام شهرهای اروپایی را ساخته اند؟" امتیاز دهید

1 کاربر به "چینی ها کپی کدام شهرهای اروپایی را ساخته اند؟" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چینی ها کپی کدام شهرهای اروپایی را ساخته اند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید