تور دهلی: نمایش حیرت انگیز کرم های شب تاب در جنگل های هندوستان
به گزارش شاتر عکاسی، منطقۀ حفاظت شدۀ آنامالای تایگر (Anamalai Tiger) در جنوب هندوستان به خاطر جنگل های بکر و جمعیت زیاد فیل ها و ببرهایش شناخته شده است. اما یک جاذبۀ طبیعی دیگر هم در این منطقه هست که فقط شب ها شکوه حیرت انگیز خودش را به رخ می کشد: نورافشانی خیره کنندۀ میلیون ها کرم شب تاب. حالا یک عکاس و مستندساز هندی به نام سریرام مورالی (Sriram Murali) این جاذبۀ رویایی و شکوهمند را در یک ویدئوی کوتاه به تصویر کشیده است.
برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور دهلی ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.
به گزارش خبرنگاران؛ حدود دو هزار نوع کرم شب تاب وجود دارد که بیشترشان برای برقراری ارتباط با همنوعان خود و به خصوص برای جفت یابی، از نورافشانی زیستی استفاده می نمایند. اما از بین این دو هزار نوع فقط چند نوع هستند که نورافشانی شان را تقریبا به صورت همزمان انجام می دهند؛ و باز خیلی به ندرت می گردد نورافشانی هایی را در این مقیاس بزرگ که در جنگل های آنامالای اتفاق می افتد مشاهده کرد.
این منطقه کاملا از دسترس فعالیت های انسانی دور بوده و نور های مصنوعی فضای تاریک شب های آن را آلوده ننموده اند. تابش های متناوب و دست جمعی کرم های شب تاب در این پس زمینۀ تاریک، الگو هایی شگفت انگیز از درخشش را پدید می آورد که وقتی آن را دیدن می کنیم، باورمان نمی گردد که در حال مشاهدۀ چشم انداز ای زمینی هستیم. سریرام مورالی علاقۀ ویژه ای به عکاسی از چشم انداز های آسمانی دارد؛ اما این بار انگار او تصویر کهکشان را در روی زمین و در دل تاریکی های جنگل ثبت نموده است.
منبع: فرارو