نحوه تهیه پنیر لیقوان در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد

به گزارش شاتر عکاسی، ایرنا/ براساس آخرین خبرهای بدست آمده، نحوه تهیه پنیر لیقوان در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد.

نحوه تهیه پنیر لیقوان در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد

داستان چیست؟

احمد حمزه زاده اظهار کرد: این محصول از مهمترین ظرفیت های گردشگری غذا در آذربایجان شرقی و کشور محسوب می شود که حاصل زحمات نسل های متمادی از مردم خوش ذوق روستای لیقوان است و طبق گفته گذشتگان، تولید پنیر بیش از صدها سال قبل بین مردم منطقه رایج بوده و به همین خاطر میتوان پنیر لیقوان را یکی از بهترین پنیرهای ایران و جهان دانست که از شیر گوسفند نژاد قزل بدست آمده است.

وی اظهار داشت: پنیر لیقوان از جمله پنیرهای مشهور و منحصر بفرد جهان است که به سبب اینکه از شیر حیوانات پرورش یافته در دامنه سهند تولید می شود، به لحاظ مرغوبیت، کیفیت، عطر و طعم خوب در سطح عالی قرار گرفته است.

حمزه زاده گفت: این اداره کل از سال گذشته در حال طی فرآیند ثبت پرونده پنیر لیقوان در فهرست آثار ملی بود که با پیگیری مستمر معاونت میراث فرهنگی آذربایجان شرقی شیوه تهیه پنیر لیقوان به عنوان یکی از آثار ناملموس استان در جلسه اخیر شورای ثبت ملی آثار در فهرست آثار ملی کشور قرار گرفت.

منبع: همگردی
انتشار: 30 اسفند 1399 بروزرسانی: 30 اسفند 1399 گردآورنده: imgshot.ir شناسه مطلب: 1514

به "نحوه تهیه پنیر لیقوان در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نحوه تهیه پنیر لیقوان در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید