طراحی دکوراسیون داخلی تی وی روم
به گزارش شاتر عکاسی، اتاق تلویزیون (TV Room) یکی از اجزای مهم در طراحی داخلی خانه است که به عنوان مرکز سرگرمی و سرگرمی خانه برای خانواده و دوستان عمل می نماید. طراحی مناسب این فضا به شما یاری می نماید تا یک محیط راحت و شگفت انگیز برای تماشای فیلم ها، برنامه های تلویزیونی و بازی کردن فراهم کنید. در این مقاله، به بعضی از اصول و راهنماهای طراحی دکوراسیون داخلی تی وی روم می پردازیم. با ما همراه باشید.
مشخص مکان مناسب
اولین قدم در دکوراسیون داخلی تی وی روم طراحی اتاق تلویزیون، مشخص مکان مناسب برای آن است. بسته به امکانات و فضای موجود در خانه، اتاق تلویزیون را در اتاقی منحصر به فرد مشخص کنید یا از فضای باز مانند اتاق نشیمن یا سالن پذیرایی بهره مند شوید. هدف اصلی این است که فضای کافی برای قرار دادن تلویزیون، مبلمان و تجهیزات الکترونیکی داشته باشید و بعلاوه فضای کافی برای نشستن و راحتی افراد موجود در اتاق فراهم گردد.
انتخاب مبلمان مناسب
مبلمان اتاق تلویزیون باید به طور هماهنگ با سبک دکوراسیون داخلی و احتیاجهای افراد مورد استفاده قرار گیرد. انتخاب صندلی های راحت و نرم، مبل های بزرگ و مناسب تعداد افراد و یا گزینه هایی مانند تخت خواب برای اتاق های بزرگ تر می تواند گزینه های مناسبی باشد. بعلاوه، اگر از مبلمان قابل تنظیم و تغییر استفاده کنید، فضای اتاق را برای مواقع دیگری مانند مهمانی ها و جمع های بزرگ تر تغییر می دهید.
مکان قرار دادن تلویزیون
مکان قرار دادن تلویزیون نقش مهمی در طراحی دکوراسیون داخلی تی وی روم ایفا می نماید. تلویزیون را روی دیوار نصب نموده و قفسه ها یا کابینت ها را برای قرار دادن تجهیزات الکترونیکی و مزایای دیگر به کار ببرید. بعلاوه، توجه کنید که مکان قرار دادن تلویزیون باید به گونه ای باشد که افراد بتوانند به راحتی از هر زاویه ای با توجه به نورپردازی مناسب برای جلوگیری از ایجاد سایه و بازتاب نور تلویزیون را دیدن نمایند.
نورپردازی مناسب
نورپردازی مناسب در اتاق تلویزیون بسیار مهم است. از نور مستقیم بالا به تلویزیون برای جلوگیری از سایه و بازتاب یاری بگیرید. بعلاوه، نورپردازی غیرمستقیم را با لامپ های دیواری، نورپردازی پشت تلویزیون یا نورپردازی هوشمند قابل تنظیم انجام دهید. از پرده ها و روشنایی های قابل تنظیم برای کنترل نور در طول روز و در هنگام دیدنی فیلم ها و برنامه های تلویزیونی استفاده کنید.
دکوراسیون و اکسسوری
برای تکمیل دکوراسیون اتاق تلویزیون، از اکسسوری هایی مانند قالب های دیواری، قاب های تصویر، پرده ها، گلدان ها و آمپلی فایرهای دکوراتیو استفاده کنید. انتخاب یک پالت رنگی هماهنگ با سبک داخلی و الگوها و طرح های مجذوب کننده بر روی پارچه ها و مبلمان نیز به مجذوب کنندهیت اتاق تلویزیون یاری می نماید.
مدیریت کابل ها
با توجه به تعداد زیاد تجهیزات الکترونیکی موجود در اتاق تلویزیون، مدیریت کابل ها بسیار مهم است. سیستم های مخفی کابل و قابلیت جمع آوری آنها از طریق تخته های کابل و متصل کردن کابل ها در پشت مبلمان و دیوارها به طراحی تمیزتر و زیباتر اتاق یاری می نماید.
کاهش بازتاب صدا
در طراحی اتاق تلویزیون، رعایت بازتاب لازم است. مواد صوتی جاذب صدا مانند فرش، پرده ها، صداگیرها و پنل های صوتی به کاهش بازتاب صدا و ایجاد یک محیط صداپذیر و آرام برای دیدنگران یاری می نماید.
فضای ذخیره سازی
در طراحی اتاق تلویزیون، فضای کافی برای ذخیره کردن تجهیزات الکترونیکی، بازی ها و لوازم جانبی مورد احتیاج است. قفسه ها، کابینت ها و میزهای ذخیره سازی می تواند به شما یاری کند تا تمامی لوازم را به صورت منظم و مناسب در اتاق قرار دهید و فضای دیدن را آزاد کنید.
تهویه مناسب
تهویه مناسب در اتاق تلویزیون اهمیت دارد. اطمینان حاصل کنید که اتاق دارای تهویه مناسب دریافت و خروج هواست. سیستم های تهویه مصنوعی مانند کولرها، پنکه های سقفی یا باز کردن پنجره ها و پوشش های نورپردازی مناسب می تواند به حفظ درجه حرارت و رطوبت مناسب در اتاق یاری کند.
سبک دکوراسیون
انتخاب سبک دکوراسیونی که با سلیقه شما و سبک زندگی خانواده تان هماهنگ باشد، بسیار مهم است. از سبک های مختلف مانند مدرن، کلاسیک، صنعتی، روستیک و… پیروی کنید. انتخاب رنگ های مناسب و ترکیب مناسب به ایجاد یک اتمسفر دلنشین و زیبا در اتاق منجر می گردد.
اتاق تلویزیون جداگانه برای بچه ها
یک اتاق تلویزیون جداگانه برای بچه ها طراحی کنید. این ایده عالی است؛ زیرا به بچه ها فضای خصوصی و مجزا ارائه می دهد که می توانند در آن بازی نموده و برنامه های تلویزیونی خود را دیدن نمایند. در طراحی اتاق تلویزیون بچه ها، به نکات زیر توجه کنید؛
ایمنی- مطمئن شوید که اتاق دارای تجهیزات و وسایل ایمن برای بچه هاست. قابلیت قفل کردن کابینت ها، محکم کردن تلویزیون به دیوار، پوشش های نرم بر روی زمین و تمامی شیب ها، وجود پرده های ایمن برای پنجره ها و مواد بدون آلودگی برای مبلمان و تجهیزات می توانند به ایجاد یک محیط ایمن برای بچه ها یاری نمایند.
رنگ و شادی- رنگ های روشن و شاد در دکوراسیون اتاق تلویزیون بچه ها، احساس شادی را برای آنها به ارمغان می آورد. از رنگ های محبوب بچه ها مانند آبی، صورتی، زرد و سبز استفاده کنید. بعلاوه، الگوها و تصاویری را که به سلیقه بچه ها مرتبط هستند، به کار ببرید.
فضای بازی- علاوه بر تلویزیون، فضایی را برای بازی و تفریح بچه ها نیز در نظر بگیرید. قفسه های بازی، کتابخانه ها، میزهای بازی و فضاهایی برای فعالیت های خلاقانه مانند نقاشی و ساختن مدل ایجاد کنید. بعلاوه، فضایی برای بازی با بازی های الکترونیکی و ویدئوگیم سازماندهی کنید.
جذب صدا- بچه ها ممکن است صداهای بلند و شلوغ را دوست داشته باشند، بنابراین رعایت جذب و کاهش صدا در اتاق تلویزیون آنها مهم است. مواد جاذب صدا، نصب پنل های صوتی و قرار دادن مبلمان و وسایل جذب صوت در جای مناسب به کاهش بازتاب صدا یاری می نماید.
سن و علاقه ها- در طراحی اتاق تلویزیون بچه ها، سن و علاقه های آنها را در نظر بگیرید. اگر بچه ها علاقه مند به انیمیشن ها، فیلم ها یا سریال های خاصی هستند، تم اتاق را بر اساس آنها طراحی کنید. بعلاوه، از تزئینات مرتبط با علاقه های آنها مانند پوسترها، تصاویر و اسباب بازی ها استفاده کنید.
توجه به علاقه بچه ها
با توجه به اینکه هر بچه ممکن است احتیاجها و سلیقه های خاص خود را داشته باشد، مهم است با بچه ها در خصوص ایده ها و پیشنهادات شان صحبت نمایید تا یک طراحی مناسب و شخصی سازی شده برای اتاق تلویزیون بچه ها ایجاد کنید.
جمع بندی
طراحی دکوراسیون داخلی تی وی روم به شما یاری می نماید تا یک فضای راحت و دلپذیر برای دیدنی فیلم ها، برنامه های تلویزیونی و بازی کردن ایجاد کنید. با توجه به اصول و راهنماهای مطرح شده در این مقاله، می توانید اتاق تلویزیون خود را به یک مرکز تفریح و تفریحی برای ساکنان خانه تبدیل کنید. به یاد داشته باشید که سلیقه شخصی خود و احتیاجهای خانواده را در نظر بگیرید و از فضای موجود استفاده کنید تا یک اتاق تلویزیون کامل و مجذوب کننده را خلق کنید.
5/5 - (1 امتیاز)
منبع: اتاق