رانش زمین در ژاپن دو کشته و 20 مفقود برجای گذاشت
به گزارش شاتر عکاسی، در پی دو روز بارندگی شدید در یکی از شهرهای ژاپن و وقوع رانش زمین، ده ساختمان مسکونی تخریب و 20 نفر ناپدید شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، در پی بارندگی شدید و رانش زمین در یکی از شهرهای ژاپن، حداقل دو نفر کشته و نوزده نفر مفقود شدند.
به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، پس از دو روز بارندگی شدید در منطقه شیزوکو شهر آتامی ژاپن، صبح روز شنبه بخشی از این شهر دچار رانش زمین شد که تخریب ده ساختمان مسکونی را در پی داشت.
نیروهای امدادی عملیات نجات بازماندگان در این ناحیه را شروع نموده اند و مقامات محلی از ارتش درخواست یاری نموده اند.
به گفته مقامات محلی ژاپن، منطقه شیزوکو ظرف چهل و هشت ساعت گذشته، شاهد سیصد میلیمتر بارش باران بوده که از میانگین ماهانه هم بیشتر است.
به گزارش خبرگزاری کیودو، به نقل از یک شاهد عینی، این رانش زمین با صدای مهیبی همراه بود. بعلاوه گفته می گردد تا به امروز اجساد دو قربانی این حادثه در نواحی ساحلی پیدا شده اند.
یوشیهیده سوگا نخست وزیر ژاپن کارگروه ویژه ای را برای پاسخ به این فاجعه تدارک دیده و برای وقوع موارد مشابه آماده باشند.
در پی وقوع این حادثه، از مردم بخش هایی از شیزوکو و چند ناحیه دیگر ژاپن درخواست شده خانه های خود را ترک نمایند.
م
منبع: خبرگزاری فارس