اسدالله نژاد: مرغداران در هر کیلو 5 هزار تومان ضرر می نمایند

به گزارش شاتر عکاسی، نایب رئیس کانون سراسری مرغداران گوشتی گفت: باوجود معین قیمت مرغ گرم از سوی ستاد تنظیم بازار؛ شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد در واحد های تولیدی را با قیمت کمتر خریداری می نماید و مرغداران در هر کیلو مرغ 5 هزار تومان ضرر می نمایند.

اسدالله نژاد: مرغداران در هر کیلو 5 هزار تومان ضرر می نمایند

به گزارش گروه مالی خبرنگاران، حبیب اسدالله نژاد گفت: مصوبه ستاد تنظیم بازار برای هر کیلوم مرغ گرم 20 هزار و 400 تومان است ضمن اینکه پس از این مصوبه، افزایش 20 درصدی قیمت سویا 50 درصد قیمت جوجه یک روز و 14 درصدی قیمت ذرت نیز به تصویب همین ستاد رسیده است، با این حال شرکت پشتیبانی امور دام مازاد مرغ موجود در مرغداری ها را با قیمت 18 هزار و 700 تومان برای خط یک کشتار و 19 هزار و 500 تومان برای خط دو کشتار خریداری می نماید.

وی ادامه داد: این موضوع در عمل باعث ضرر حداقل سه هزار تومانی واحد های مرغداری می گردد که با لحاظ افزایش قیمت مولفه های فراوری این رقم به حداقل 5 هزار تومان می رسد.

اسدالله نژاد خاطر نشان کرد: از سوی دیگر شاهد این موضوع هستیم که دولت قیمت مرغ گرم و زنده را اصلاح نمی نماید، این در حالیست که قیمت مولفه های فراوری افزایش یافته و برای جلوگیری از ضرر مرغداران اصلاح این قیمت ها در ستاد تنظیم بازار لازم است.

نایب رئیس کانون سراسری مرغداران گوشتی گفت: با توجه به اینکه در شرایط فعلی فراوری برای مرغداران به صرفه نیست، احتمال ایجاد وقفه دیگر در فراوری مرغ با کاهش جوجه ریزی وجود دارد.

وی گفت: انتظار داریم ستاد تنظیم بازار برای جبران خسارت مرغداران و جلوگیری از زیان بیشتر آن ها قیمت این محصول را اصلاح کند و همچنین شرکت پشتیبانی امور دام نیز مرغ مازاد را با قیمت مصوب از مرغداران خریداری کند تا به این ترتیب از فراوری حمایت گردد و از ایجاد بحرانی دیگر در بازار مرغ جلوگیری گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 27 بهمن 1399 بروزرسانی: 27 بهمن 1399 گردآورنده: imgshot.ir شناسه مطلب: 1446

به "اسدالله نژاد: مرغداران در هر کیلو 5 هزار تومان ضرر می نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اسدالله نژاد: مرغداران در هر کیلو 5 هزار تومان ضرر می نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید