شناسایی آنزیم مقابله با تبدیل قند به چربی در بدن
به گزارش شاتر عکاسی، محققان دانشگاه مونترال برای اولین بار پیروز به شناسایی آنزیم مقابله با تبدیل قند به چربی در بدن شدند.

به گزارش خبرنگاران، این دستاورد محققان دانشگاه مونترال به بیانی ساده، به معنای از بین رفتن نگرانی مردم برای احتیاط در مصرف فراورده های قندی است، چرا که به کمک این آنزیم می توان فرایند تبدیل قند به چربی را در بدن کنترل کرد.
دکتر مورتی مادیراجو، محقق دانشگاه مونترال در مورد دستاورد جدید اظهار کرد: آنزیم جدید قادر است تا سنتز چربی از قند را در بدن مختل کرده و قند اضافی را خارج کند.
وی در ادامه افزود: آنزیم جدید موسوم به detox همچنین قادر است تا از مسمومیت سلول های بدن در شرایط غلظت بالای قند خون جلوگیری کند.
مادیراجو در مورد فرایند کشف آنزیم جدید اظهار کرد: تیم تحقیقاتی دانشگاه مونترال به دنبال ارائه روشی برای دفع گلوکز و گلیسیرین اضافی در سلول ها بود که پیروز به کشف آنزیم جدید شد.
دکتر مارک پرنتکی، یکی از محققان این مطالعه نیز اظهار کرد: پس از آزمایش های پیوسته برای جلوگیری از جذب و تبدیل گلیسیرین فسفات در سلول های بدن، روش جدید دفع گلیسیرین اضافی در سلول های مملو از گلوکز کشف شد.
محققان معتقدند که با این کشف می توان علاوه بر درمان اضافه وزن، از پیشرفت بیماری دیابت نوع دو و حملات قلبی ناشی از آن نیز جلوگیری کرد.
منبع: ایسنا
منبع: تسنیم