در سفر به استانبول کجا را ببینم؟

به گزارش شاتر عکاسی، استانبول، شهری با تاریخ و گذشته ای غنی و پر از فراز و نشیب از قبل امپراتوری روم تا بعد از حکومت عثمانی است. در سال های اخیر بسیاری از گردشگران این شهر را مقصد اصلی در سفر به ترکیه انتخاب نموده اند تا در خیابان هایی قدم بردارند که روزی رومیان و سلطان محمد بر آن حکومت می کردند. بخشی از استانبول در قاره آسیا و بخشی دیگر در قاره اروپا قرار گرفته و تنگه بسفر، دلیل جدایی بین این دو بخش شهر است. در این مطلب می خواهیم به سراغ معرفی جاذبه های تاریخی استانبول و دیدنی های این شهر برویم تا در سفرتان به استانبول مکانی را از قلم نیاندازید.

در سفر به استانبول کجا را ببینم؟

مسجد ایاصوفیه استانبول - Hagia Sophia

معروف ترین بنا و شاید نماد شهر استانبول، مسجد ایا صوفیه است. ساخت ایاصوفیه به دوران بیزانس و امپراتوری روم شرقی بر می گردد و در اصل کلیسا و محل عبادت مسیحیان بوده. پس از فتح استانبول به دست سلطان محمد، این مکان به مسجد و مکانی برای برگزاری آداب مذهبی مسلمانان تبدیل شد.

مسجد آبی یا مسجد سلطان احمد - Blue Mosque

این مسجد در نزدیکی ایا صوفیه قرار گرفته است که به دستور سلطان احمد ساخته شده. به خاطر استفاده از کاشی های آبی در داخل مسجد، این مکان به مسجد آبی هم معروف است. دلیل ساخت مسجد آبی، آن هم نزدیک به ایاصوفیه، نشان دادن قدرت مسلمانان در معماری به مسیحیان بوده. 6 مناره بودن مسجد سلطان احمد، به خاطر اشتباه متوجه شدن معمار رخ داده و در زمانی که بیشتر مساجد 4 مناره داشتند اتفاقی عجیب بوده، اما باعث منحصر به فرد بودن بنا شده است.

کاخ پوپکاپی یا توپقاپی - Topkapi Palace

کاخ پوپکاپی هم در دوران سلطنت و به دستور سلطان محمد ساخته شده و فاصله کمی با ایاصوفیه و مسجد آبی دارد. از این قصر چشم انداز تنگه بسفر تماشای است. می توانید از موزه این مکان هم بازدید کنید و چند ساعتی را به کشف زیبایی های قصر بگذرانید.

کاخ دلما باغچه - Dolmabahce Palace

این کاخ هم در زمان حکومت عثمانی ها در شهر استانبول بنا شد. شباهت های بسیاری بین کاخ دلمه باغچه یا دلما باغچه با کاخ های اروپایی وجود دارد و از کریستال و طلا در تزئینات داخلی آن استفاده شده است. علاوه بر زیبایی و شکوه معماری کاخ، هدایای بسیاری از کشورهای روس و انگلیس در اتاق های قصر وجود دارند که بازتماشامایندگان را به این محل می کشاند.

بازار بزرگ استانبول - Grand Bazaar

کاپالی چارشی در ترکی به معنی بازار سرپوشیده است و به همان بازار بزرگ استانبول گفته می گردد. زیبایی و رنگانگ بودن مغازه های بازار استانبول، نه تنها آن را به جایی برای خرید سوغات در استانبول تبدیل نموده، بلکه محلی برای گشت و گذار جهانگرد های ترکیه شده است. قدمت و تاریخ بازار بزرگ استانبول به دوران عثمانی و حکومت سلطان محمد بر می گردد.

برج گالاتا - Galata Tower

برج گالاتا در قرون وسطی و برای اهداف نظامی و دیدبانی ساخته شد. در طی سال ها چندین بار به حوادثی دچار شده اما با بازسازی ها و بازسازی های انجام شده، سرپا مانده و بسیاری از آن بازدید می نمایند. چشم انداز تماشایی غروب و شهر استانبول از بالای برج گالاتا، یکی از تجربه های مجذوب کننده و تکرار نشدنی در سفر به استانبول است.

آب انبار باسیلیکا - Basilica Cistern

این آب انبار در زمان امپراتوری روم برای ذخیره آب مورد استفاده قرار می گرفته و برای مدت زمان طولانی به فراموشی سپرده شده بود. اما در حال حاضر، آب انبار باسیلیکا با فضا و حال و هوای عجیب و مرموزی که دارد، به یکی از مکان های مورد بازدید گردشگران در استانبول تبدیل شده.

خیابان استقلال و میدان تقسیم - Istiklal Avenue and Taksim Square

شاید پر جنب و جوش ترین و شلوغ ترین خیابان در استانبول، خیابان استقلال باشد. کمی گشت و گذار در این خیابان و تماشا این همه رنگ و زیبایی، روح شما را تازه می نماید. ترامواهای قدیمی، مغازه های خرید، رستوران و کافه های متنوع، ساختمان ها، کلیساها و مسجدهای خیابان استقلال، این مکان را به جاذبه ای جهانگردی تبدیل نموده است. ویترین مغازه های شیرینی و باقلوا به طرز وسوسه نماینده ای چیده شده اند و کمتر کسی می تواند به داخل یکی از آن مغازه ها نرود. خیابان استقلال از یک طرف به میدان تقسیم یا تکسیم استانبول می پیوندد که یادبود جمهوریت را در خودش جای داده.

منبع: اسنپ تریپ
انتشار: 24 آذر 1401 بروزرسانی: 24 آذر 1401 گردآورنده: imgshot.ir شناسه مطلب: 2187

به "در سفر به استانبول کجا را ببینم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در سفر به استانبول کجا را ببینم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید